Libnet.ro
UNICEF

17:30

BRD Bucharest Open: Simona Halep e favorita turneului care incepe la 5 iulie! Ce jucatoare mai vin in Capitala, cum arata trofeul si cat costa biletele

Adevărul Adevărul,
BRD Bucharest Open: Simona Halep e favorita turneului care incepe la 5 iulie! Ce jucatoare mai vin in Capitala, cum arata trofeul si cat costa biletele

32 de jucatoare de tenis se vor reuni in perioada 5-13 iulie la Bucuresti, unde vor participa la BRD Bucharest Open, primul turneu WTA organizat in Romania, in parteneriat cu MTS. Cap de afis va fi Simona Halep. continuă pe Adevărul

BRD Bucharest Open, primul turneu WTA organizat in Romania: Simona Halep, Roberta Vinci si Klara Koukalova, printre participante

In perioada 5-13 iulie va avea loc la Bucuresti primul turneu WTA organizat in Romania: BRD Bucharest Open, realizat in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului. Simona Halep este cap de afis al turneului, dar vor performa si alte reprezentante de marca ale tenisului mondial: Roberta Vinci locul 20 in clasamentul WTA), Klara Koukalova locul 30), Karin Knapp locul 49) sau Annika Beck locul 51).

BRD Bucharest Open s-ar putea desfasura, annual, la Bucuresti

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a declarat ca oameni de afaceri romani sunt dispusi sa cumpere licenta turneului WTA de la proprietarul din Ungaria pentru ca BRD Bucharest Open sa se poata desfasura anual in Capitala.

Prima declaratie data de Simona Halep, dupa abandonarea turneului din Olanda

Simona Halep 3 WTA) a renuntat, miercuri, la turneul olandezs-Hertoghenbosch, din pricina unor dureri persistente la gat si la omoplatul drept. Romanca evolua in turul doi al competitiei, impotriva nemtoaicei Annika Beck 55 WTA), iar scorul era de 7-5, 2-3.

WTA 's-Hertogenbosch: Simona Halep - Annika Beck 7-5, 2-3/ Simona Halep a abandonat din cauza unor probleme la umarul drept/ UPDATE Halep: Voi juca la Wimbledon

Simona Halep favorita numarul unu) a fost eliminata in turul doi al turneului de la 's-Hertogenbosch Olanda) de Annika Beck locul 55 WTA), jucatoarea noastra abandonand din cauza unor probleme la umarul drept in acel moment, Simona avea 1-0 la seturi si era condusa cu 3-2 in al doilea). UPDATE 02:20 Simona Halep spune ca accidentarea nu este grava si va juca la Wimbledon.

WIMBLEDON Simona Halep si Sorana Cirstea si-au aflat adversarele din primul tur. Cele doua s-ar putea intalni in turul 3 / Cu cine ar putea juca in sferturi si semifinale

Simona Halep va debuta la turneul de la Wimbledon in fata jucatoarei din Brazilia Teliana Pereira 91 WTA), iar pe traseu, in scenariul cel mai previzibil, are sansa sa o intalneasca pe Sorana Cirstea 29 WTA) in turul 3 si pe Jelena Jankovic 7 WTA) in sferturi. Simona Halep, favorita numarul trei a turneului, se afla pe aceeasi parte a tabloului cu Serena Williams 1 WTA) si Maria Sharapova 5 WTA), putand sa intalneasca pe una dintre cele doua in semifinale.

Simona Halep va juca la Wimbledon

Simona Halep, care a abandonat, miercuri, meciul cu germanca Annika Beck in turul doi al turneului de la s-Hertoghenbosch, a declarat ca accidentarea nu este grava si va fi apta pentru Grand Slam-ul de la Wimbledon.

Halep, favorita numarul 3 la Wimbledon

Simona Halep a fost desemnata cap de serie numarul 3 la castigarea turneului de la Wimbledon, competitie care debuteaza luni la All England Tennis Crocket Club din Londra.

Wimbledon: Simona Halep va fi cap de serie numarul trei - Novak Djokovic, favorit numarul unu la masculin

Simona Halep va fi a treia favorita la castigarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon, competitie care va debuta pe 23 iunie. La masculin, Novak Djokovic este cap de serie numarul unu, in timp ce Rafael Nadal va fi favorit doi.

Simona Halep a abandonat meciul din turul doi al turneului de la s-Hertoghenbosch

Simona Halep, jucatoarea de tenis locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a abandonat, miercuri, meciul cu germanca Annika Beck, locul 55 WTA, la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul drept, in turul doi al turneului de la.

Tenis: Simona Halep a abandonat meciul din turul doi al turneului de la s-Hertoghenbosch

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a abandonat, miercuri, meciul cu germanca Annika Beck, locul 55 WTA, relateaza Mediafax. Halep a abandonat la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )