Libnet.ro
UNICEF

14:00

BRD imprumuta 100 milioane de euro de la BEI pentru finantarea IMM-urilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BRD imprumuta 100 milioane de euro de la BEI pentru finantarea IMM-urilor

BRD a contractat un imprumut in valoare de 100 milioane euro de la Banca Europeana de Investitii BEI), acesta reprezentand cel mai mare imprumut acordat vreodata de BEI unei banci romanesti, potrivit lui Mihai Tanasescu, vicepresedintele BEI, responsabil cu operatiunile de creditare in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

BEI acorda BRD un credit de 100 milioane euro

Banca Europeana de Investitii BEI) si BRD Groupe Societe Generale SA au semnat un contract de credit in valoare de 100 milioane euro pentru finantarea proiectelor care contribuie la cresterea ocuparii fortei de munca, imbunatatesc accesul la finantare pe termen mediu si lung pentru companiile romanesti si maresc competitivitatea economiei romanesti.

BEI si BRD au semnat un contract de credit de 100 milioane euro

Banca Europeana de Investitii BEI) si BRD Groupe Societe Generale SA au semnat un contract de credit in valoare de 100 milioane euro pentru finantarea proiectelor care contribuie la cresterea ocuparii fortei de munca, imbunatatesc accesul la finantare pe termen mediu si lung pentru companiile romanesti si maresc competitivitatea economiei romanesti.

A and D Pharma ia un credit de 190 milioane euro de la UniCredit, BCR si BRD

Compania Sensiblu, parte a grupului farmaceutic A and D Pharma, a atras o facilitate de factoring de tip club de la Banca Comerciala Romana BCR) si UniCredit Tiriac Bank, in valoare de 100 milioane euro echivalent lei, si o refinantare de circa 190 milioane euro de la BCR, BRD Groupe Societe Generale si Unicredit Tiriac Bank.

MFE contracteaza experti BEI pentru implementarea proiectelor din transport si mediu

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a incheiat, astazi, un acord cu Banca Europeana de Investitii BEI) pentru contractarea de experti BEI in scopul imbunatatirii implementarii proiectelor din sectoarele transport si mediu, finantate din fonduri europene.

Romania are programata azi o plata de 26,9 milioane euro catre UE.

Romania are programata, duminica, o plata de 26,9 milioane euro catre Uniunea Europeana, din imprumutul stand-by contractat in 2009 cu institutiile financiare internationale, potrivit datelor furnizate de Guvernul Romaniei. Suma reprezinta dobanzi si comisioane. Romania trebuie sa efectueze, in acest an, plati in valoare totala de peste 1,164 miliarde euro catre FMI, UE si BIRD. De la inceputul anului, din suma totala datorata au fost achitate 729,3 milioane euro, potrivit .

BRD primeste de la BEI cel mai mare credit acordat vreodata unei banci din piata locala

Banca Europeana de Investitii BEI) si BRD Groupe Societe Generale au semnat un contract de credit in valoare de 100 milioane euro pentru finantarea investitiilor companiilor romanesti.

Uzuc Ploiesti prelungeste un contract de credit de 1,5 milioane euro cu BRD

Producatorul de utilaje Uzuc Ploiesti simbol UZC) a prelungit un contract de credit pentru plafon global de exploatare, in valoare de 1,5 milioane de euro, incheiat cu BRD - Groupe Societe Generale, sucursala din Ploiesti, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Peste 100 de medici au pichetat Ministerul Finantelor si Ministerul Sanatatii. Nicolaescu anunta discutii cu Finantele pentru finantarea sistemului sanitar

Peste 100 de persoane, membri ai Federatiei Sanitas, au pichetat luni sediul Ministerului Finantelor Publice. Alte cateva zeci de persoane au protestat in fata Ministerului Sanatatii. Ca raspuns la actiunile de protest organizate zilele acestea de personalul medical, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca va purta discutii cu reprezentantii Ministerului Finantelor pentru a gasi unele solutii in ceea ce priveste solicitarile Coalitiei profesionistilor din sanatate.

Nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav: 260 de invitati, 200 de bodyguarzi si un meniu de 100 de euro

260 de invitati, 200 de bodyguarzi si un meniu de 100 de euro. Acestea sunt ingredientele distractiei care se anunta la nunta dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu. Din partea fetei, lumea a inceput sa cam.

500 de burse de 4,4 milioane euro pentru studenti si profesori din Romania, Norvegia, Islanda si Liechtenstein

Peste 330 de studenti si 140 de cadre didactice universitare din Romania, Norvegia, Islanda si Liechtenstein vor beneficia de burse in valoare de peste 4,4 milioane de euro, in cadrul unui program de cooperare in domeniul invatamantului superior, care se va derula intre cele patru tari, in intervalul 2013-2016. Este pentru a doua oara cand acest program se desfasoara, prima data fiind in 2009-2011, cand bursele valorau doar 1,1 milioane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )