Libnet.ro
UNICEF

11:00

BREAKING NEWS. A fost arestat principalul suspect al exploziei din Manhattan. Acesta este un islamist de origine afgana

România Liberă România Liberă,
BREAKING NEWS. A fost arestat principalul suspect al exploziei din Manhattan. Acesta este un islamist de origine afgana

Un islamist american de origine afgana, Ahmad Khan Rahami, este principalul suspect in ancheta privind atentatul comis sambata seara in New York, anunta primarul orasului, Bill de Blasio. continuă pe România Liberă

Rapperul Coolio a fost arestat pe Aeroportul International din Los Angeles

Rapperul Coolio a fost arestat pe Aeroportul International din Los Angeles, dupa ce vamesii au descoperit un pistol intr-unul dintre bagajele unui insotitor al artistului, cu ocazia unui control de securitate, au anuntat autoritatile locale, citate de BBC, noteaza News. ro.

Rapperul Coolio a fost arestat pe Aeroportul International din Los Angeles

Rapperul Coolio a fost arestat pe Aeroportul International din Los Angeles, dupa ce vamesii au descoperit un pistol intr-unul dintre bagajele unui insotitor al artistului, cu ocazia unui control de securitate, au anuntat autoritatile locale, potrivit BBC, citat de News. ro.

Rapperul Coolio a fost arestat pe un aeroport. Ce au gasit vamesii intr-unul din bagajele sale

Probleme cu legea pentru rapperul Coolio. Muzicianul a fost arestat pe Aeroportul International din Los Angeles, dupa ce vamesii au descoperit un pistol intr-unul dintre bagajele unui insotitor al.

Principalul suspect in cazul exploziilor de sambata din SUA a fost arestat

ACTUALIZARE 19:45 Ahmad Khan Rahami, considerat principalul suspect in cazul exploziilor de sambata din SUA, a fost prins de politia din New Jersey. Susectul a fost ranit in timpul unui schimb de focuri cu politistii, transmite AFP.

Ahmad Khan Rahami, principalul suspect in cazul exploziilor din New York si New Jersey, a fost prins

Ahmad Khan Rahami, un tanar american de origine afgana in varsta de 28 de ani, considerat principalul suspect in cazul exploziilor de sambata din New York soldata cu 29 de raniti) si din New Jersey, a fost prins de politia din New Jersey. Rahami a fost prins de politia din Linden, New Jersey, dupa un schimb de focuri cu oamenii legii, la aproximativ 20 de mile de New York, anunta Reuters. Rahami a fost ranit in timpul schimbului de focuri cu politistii, scrie AFP.

New York: Un islamist de origine afgana, Ahmad Khan Rahami, principalul suspect in ancheta privind atentatul

New York: Un islamist de origine afgana, Ahmad Khan Rahami, principalul suspect in ancheta privind atentatul .

Coruptie la Loteria Romana. Fostul sef Gheorghe Benea va fi cercetat sub control judiciar, iar seful serviciului de achizitii, Ovidiu Rapanu, a fost arestat preventiv. DNA acuza un prejudiciu de doua milioane de lei

Fostul sef al Loteriei, Gheorghe Benea, va fi cercetat sub control judiciar in urmatoarele 60 de zile, in timp ce seful serviciului de achizitii, Ovidiu Ripanu, a fost arestat preventiv, in dosarul in care sunt anchetati de coruptie in legatura cu innoirea parcului auto al Loteriei Romane. Decizia a fost luata in cursul noptii de Tribunalul Bucuresti si poate fi contestata.

Dosarul Loteria: Fostul sef, sub control judiciar. Seful Serviciului Achizitii a fost arestat preventiv (VIDEO)

Fostul sef al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a fost pus sub control judiciar, in timp ce Ovidiu Ripanu, seful Serviciu Achizitii in cadrul Loteriei, a fost arestat preventiv, informeaza B1.

Directorul francez al companiei Leoni a fost injunghiat la Pitesti. Cine este principalul suspect

Directorul francez al companiei Leoni, Luc Nenon, a ajuns, vineri dupa-amiaza, la spital, dupa ce a fost injunghiat.

BREAKING NEWS. Avertizare privind un atac in centrul Parisului

Politia franceza intervine in centrul Parisului, unde a fost emisa o avertizare privind un atac, conform unui anunt al Guvernului francez, scrie Reuters, conform Hotnews.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )