Libnet.ro
UNICEF

09:00

BREXIT: Un acord comercial intre UE si Marea Britanie, aproape de finalizare

B1 B1,
BREXIT: Un acord comercial intre UE si Marea Britanie, aproape de finalizare

Potrivit publicatiei britanice The Sun, citata de Reuters, un acord comercial in contextul Brexit, incheiat intre Uniunea Europeana si Marea Britanie, este aproape finalizat si ar putea fi incheiat cat de. continuă pe B1

Bruxellesul si Londra se indreapta spre finalizarea divortului fara un acord comercial. Principala problema evocata de europeni

Perspectiva unui Brexit fara un acord comercial intre Londra si Bruxelles devine tot mai probabila, scrie presa internationala, indicand ca principal obstacol problema pescuitului.

Romani blocati in Marea Britanie dupa inchiderea unor granite din cauza noii tulpini a coronavirusului

Sute de romani - turisti din cel putin 5 autocare si soferi de TIR - sunt blocati in trafic intre Marea Britanie si Franta, la traversarea Canalului Manecii, in urma interdictiilor de circulatie impuse de autoritatile din Franta din cauza noii tulpi a coronavirusului, conform asociatiei civice Voluntari in Europa.

UPDATE Situatie tensionata la granita dintre Marea Britanie si Franta dupa ce a inceput testarea in masa a soferilor

Transportatorii blocati la punctele de trecere intre Marea Britanie si Franta din Kent ar putea fi nevoiti sa ramana alte cateva zile la granita, a anuntat secretarul britanic pentru comunitati si guvernare locala Robert Jenrick. Motivul este ca Franta a cerut teste negative de COVID-19 pentru a permite tranzitul. Marea Britanie a inceput testarea in masa a soferilor miercuri dimineata.

Situatia camioanelor blocate la granita dintre Marea Britanie si Franta. NHS si armata au inceput testarea in masa a soferilor

Transportatorii blocati la punctele de trecere intre Marea Britanie si Franta din Kent ar putea fi nevoiti sa ramana alte cateva zile la granita, a anuntat secretarul britanic pentru comunitati si guvernare locala Robert Jenrick. Motivul este ca Franta a cerut teste negative de COVID-19 pentru a permite tranzitul. Marea Britanie a inceput testarea in masa a soferilor miercuri dimineata.

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua azi negocierile pentru acordul comercial post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua azi discutiile pentru acordul comercial post-Brexit, dar negocierile raman dificile, iar diferentele de opinie semnificative, a declarat, duminica, o sursa guvernamentala.

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua astazi negocierile dificile pentru acordul comercial post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua astazi discutiile pentru acordul comercial post-Brexit, dar negocierile raman dificile, iar diferentele de opinie semnificative, a declarat, duminica, o sursa guvernamentala, citata de Reuters si News. ro.

Brexit: Londra si Bruxelles ar putea incheia un acord comercial in urmatoarele ore (surse UE)

Un acord comercial post-Brexit pare sa fie iminent miercuri intre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa ce s-au realizat progrese semnificative in negocieri, au declarat mai multe surse europene citate de AFP, Reuters si dpa, potrivit Agerpres.

UE, pregatita sa negocieze un acord comercial post-Brexit cu Londra dupa 1 ianuarie, anunta Michel Barnier

Uniunea Europeana UE) este pregatita sa negocieze un acord comercial post-Brexit cu Regatul Unit pana la sfarsitul anului, dar si dupa 1 ianuarie, a anuntat negociatorul-sef UE al Brexitului Michel Barnier, in contextul in care 50 de tari au izolat regatul din cauza unei mutatii a noului coronavirus, iar negocierile sunt in continuare impotmolite in dosarul pescuitului, relateaza Euronews.

DIGI anunta reducerea tarifelor la apelurile receptionate in UE si la datele mobile in roaming, de la 1 ianuarie 2021. Ce tarife va practica in Marea Britanie dupa Brexit

Abonatii DIGIRCSRDS care se afla sau calatoresc in Marea Britanie si Gibraltar vor avea in 2021 aceleasi preturi pentru apelurile internationale si roaming ca pentru celelalte destinatii din UE si Spatiul Economic European SEE), atat timp cat autoritatile europene sau nationale nu vor face alte recomandari operatorilor de comunicatii mobile, a anuntat miercuri grupul de comunicatii. in plus, compania controlata de miliardarul oradean Zoltan Teszari a anuntat ca va reduce tarifele la apelurile receptionate in UE si la datele mobile in roaming, de la 1 ianuarie 2021.

BREXIT Ce trebuie sa stie romanii care vor calatori in Marea Britanie despre costul comunicatiilor in roaming de la 1 ianuarie 2021

Operatorii telecom din Romania nu vor mai avea obligatia legala de a oferi utilizatorilor roaming la tarife nationale Roam like at home - RLAH) pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord inclusiv Gibraltar), incepand cu data de 1 ianuarie 2021, ca urmare a incheierii perioadei de tranzitie dupa retragerea acestei tari din Uniunea Europeana. Tarifele vor fi stabilite in conditii comerciale, iar romanii care vor calatori in Marea Britanie ar trebui sa verifice in prealabil la furnizorul lor tarifele de roaming aplicabile, recomanda marti Autoritatea de reglementare in comunicatii. Vezi in articol ce masuri de protectie se vor mentine.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )