Libnet.ro
UNICEF

13:00

BREXIT. Boris Johnson: Rezultatul votului nu inseamna ca trebuie sa parasim Europa in niciun fel

Antena3 Antena3,
BREXIT. Boris Johnson: Rezultatul votului nu inseamna ca trebuie sa parasim Europa in niciun fel

Noul ministru de Externe al Marii Britanii, Boris Johnson, a declarat, joi, ca rezultatul votului BREXIT trebuie respectat, dar asta nu inseamna parasirea Europei in niciun fel. Articol. continuă pe Antena3

Ministrul francez de Externe, despre Boris Johnson: Ati vazut stilul sau din campania pentru Brexit? I-a mintit foarte mult pe britanici

Nominalizarea lui Boris Johnson ca ministru de Externe al Marii Britanii a starnit reactii negative din partea mai multor persoane, printre acestea aflandu-se si ministrul francez de Externe, Jean-Marc.

Reactie fara precedent a ministrului francez de Externe la adresa noului omolog britanic: Boris Johnson i-a mintit mult pe britanici

Ministrul francez de Externe, Jean-Marc Ayrault, a avut o iesire extrem de dura joi la adresa noului sau omolog britanic, Boris Johnson, pe care l-a acuzat ca este un mincinos aflat acum cu spatele la zid. Ati vazut stilul sau din campania pentru Brexit? I-a mintit foarte mult pe britanici. Acum, e randul lui sa fie cu spatele la zid pentru a-si apara tara, a spus Ayrault la postul de radio Europe 1.

Surpriza premierului Theresa May: Boris Johnson a fost numit ministru de Externe

Theresa May, noul premier de la Londra, a inceput numirea ministrilor care vor forma cabinetul. Conservatorul Boris Johnson, fostul primar al Londrei si una din vocile cele mai puternice pro Brexit, a fost numit in fruntea ministerului de Externe, potrivit BBC.

Boris Johnson, noul ministru de Externe al Marii Britanii in guvernul condus de Theresa May

Noul premier al Marii Britanii, Theresa May, l-a numit pe Boris Johnson ministru de externe in noul guvern britanic condus de ea. Fostul primar al Londrei, Boris Johnson a fost unul dintre liderii taberei care.

Boris Johnson, taxat pentru lipsa sa de diplomatie. Declaratiile controversate si gafele care au infuriat si amuzat totodata Europa

Spre marea surprindere a tuturor, noul premier britanic Theresa May l-a adus in prim-plan pe excentricul fost primar al Londrei Boris Johnson, care-si pierduse stralucirea in ultima vreme.

FOTO + VIDEO. Noua Doamna de Fier a Marii Britanii si-a ales ministrii. Din Cabinetul Theresei May face parte si controversatul Boris Johnson

Noul premier al Marii Britanii, Theresa May, si-a ales, miercuri, principalii ministri care vor face parte din Guvernul sau. Printre acestia se afla si fostul primar al Londrei, Boris Johnson, desemnat ca ministru de Externe.

Boris Johnson, numit ministru de Externe de premierul Theresa May

Boris Johnson, fostul primar al Londrei si unul dintre liderii taberei care a sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a fost numit ministru de Externe in Cabinetul premierului Theresa May, potrivit Digi24.

Unul dintre principalii promotori ai BREXIT, numit ministru de Externe al Marii Britanii

Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, unul din principalii promotori ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din UE, a fost numit ministru de Externe al Marii Britanii. Stire in curs de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2784 seconds )