Libnet.ro
UNICEF

15:00

BREXIT. Franta si Germania au somat Marea Britanie sa stabileasca URGENT cand paraseste Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Franta si Germania au somat Marea Britanie sa stabileasca URGENT cand paraseste Uniunea Europeana

Franta si Germania au somat Marea Britanie sa stabileasca urgent cand paraseste Uniunea Europeana, iar un oficial francez a argumentat ca va deveni logic ca zona financiara a Londrei nu mai poate gazdui institutii UE. continuă pe România Liberă

BREXIT Romanii nerezidenti din Marea Britanie sunt speriati

Marea Britanie s-a desprins de blocul comunitar, asa ca vin vremuri tulburi pentru romanii care muncesc sau studiaza acolo, dar si pentru cei care isi faceau planuri sa ajunga in Regat. Telefoanele au sunat continuu la asociatiile de romani pentru a afla care sunt consecintele imediate. O stare de relativa panica este printre romanii care nu au documente de resedinta in Marea Britanie, observa TVR.

BREXIT. Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: Suntem in stare de soc, dar nu plecam

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in soc, dar raminem .

LIVE TEXT. BREXIT. Ziua in care Marea Britanie a decis sa iasa din UE: Demisia lui Cameron, prabusirea burselor si panica. Ce vor face in continuare liderii politici

9% dintre cetateni britanici au votat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48. 1% au optat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata BBC, dupa incheierea numaratorii. Premierul Cameron va demisiona. Marea Britanie va incepe negocierile pentru iesirea din UE.

BREXIT. Cine voteaza in Marea Britanie si cum arata intrebarea care poate decide soarta Uniunii Europene

Laura Nureldin a prezentat, la editia speciala de la Antena 3, ce sunt intrebati britanicii asteptati astazi la urne, precum si cine sunt cei care pot vota in Marea Britanie.

Scenarii. Viata dupa BREXIT: Ce urmeaza in Marea Britanie?

Britanicii au votat pentru iesirea din UE, un proces cunoscut deja sub denumirea de BREXIT, iar BBC a facut un scenariu cu actiunile care vor urma.

Brexit. Cum va fi afectat fotbalul in Marea Britanie

Dupa Brexit, fotbalul ar putea fi cel mai afectat sport din Marea Britanie, deoarece cluburile nu vor mai avea dreptul sa transfere tineri jucatori comunitari talentati aflati in plina ascensiune, acestia putand ajunge in regat doar dupa consacrare, relateaza prea britanica.

BREXIT. Ce se va intampla cu romii din Marea Britanie

Cei 8. 000 de romi din Romania care se afla in Marea Britanie vor fi primii afectati de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat vineri, pentru Agerpres, autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioaba.

BREXIT. Franta si Germania vor sa construiasca o Uniune flexibila

Ministrii de externe francez si german, Jean-Marc Ayrault si Frank-Walter Steinmeier, vor prezenta sambata la Berlin omologilor italian, olandez, belgian si luxemburghez un plan pentru crearea unei.

BREXIT Jurnalist roman in Marea Britanie: A fost si tupeul tipic englezesc, de genul Noi putem!

Loredana Petrescu, jurnalist la Diaspora Romaneasca, a venit in vacanta in Romania in urma cu doua zile, atunci cand Marea Britanie se afla in Uniunea Europeana, si se va intoarce intr-o tara schimbata. Din acest motiv, Loredana si prietenul ei vor sa isi obtina pasapoartele, pentru a nu intampina vreo problema la intoarcere.

BREXIT. Medic roman, stabilit in Marea Britanie: Sunt foarte surprins, o sa fie foarte greu de acum incolo

Lucian Pop, un tanar medic roman care lucreaza intr-unul din spitalele din Marea Britanie, in regiunea Kent, a declarat pentru Romania Libera ca rezultatul referendumului va avea consecinte mari si pentru romanii care lucreaza in Regatul Unit, iar comunitatea romaneasca este foarte ingrijorata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )