Libnet.ro
UNICEF

15:00

Brexit: Marea Britanie voteaza daca paraseste sau ramane in UE. Soarta Europei, decisa astazi

Antena3 Antena3,
Brexit: Marea Britanie voteaza daca paraseste sau ramane in UE. Soarta Europei, decisa astazi

Britanicii voteaza joi asupra apartenentei lor la Uniunea Europeana in cursul unui referendum istoric care le va decide viitorul si pe cel al Europei, subliniaza AFP. La capatul unei campanii. continuă pe Antena3

BREXIT. Anunt surprinzator facut de presedintele Frantei, in ziua votului din Marea Britanie

Va fi nevoie de o relansare a constructiei europene indiferent care va fi rezultatul referendumului din Marea Britanie cu privire la mentinerea sau iesirea Regatului Unit din UE, a estimat joi.

BREXIT. Fost ministru de Externe: Scrutinul de astazi din Marea Britanie este cel mai important scrutin din ultimii zeci de ani

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, a explicat, intr-o editie speciala a emisiunii Previziunile Zilei, realizata de Sabina Iosub si Adrian Maniutiu, ca referendumul de joi din Marea Britanie este cel.

Ce se va intampla cu romanii din Anglia daca Marea Britanie va iesi din UE. Migratia - subiectul din centrul campaniei pentru Brexit

Tabara pro-UE nu si-a dorit niciun moment ca migratia sa devina subiectul principal al campaniei pentru referendumul la care britanicii vor vota joi daca Regatul Unit ramane sau nu in Uniunea Europeana. Tabara pro-Brexit a folosit manipulari si dezinformari pe tema migratiei, dar aici vi le prezentam doar pe cele bazate pe date reale. Si cel mai important pentru noi: cum va fi afectat statutul romanilor din Anglia in cazul unui Brexit si cat de usor vor mai putea pleca romanii la studii sau la munca in Marea Britanie dupa un posibil Brexit.

BREXIT. Cine voteaza in Marea Britanie si cum arata intrebarea care poate decide soarta Uniunii Europene

Laura Nureldin a prezentat, la editia speciala de la Antena 3, ce sunt intrebati britanicii asteptati astazi la urne, precum si cine sunt cei care pot vota in Marea Britanie.

Brexit: Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie daca iese tara din UE (VIDEO)

Romanii care locuiesc in Marea Britanie ar putea fi sever afectati daca aceasta va iesi din Uniunea Europeana. Este posibil ca dupa Brexit studentii romani sa nu mai poata accesa.

Brexit, un referendum fara valoare in Marea Britanie? Exista o teorie incredibila potrivit careia Brexit nu va avea loc de fapt

Brexit, un termen care va fi tot mai intalnit in aceasta saptamana, pana si dupa mult asteptatul referendum din 23 iunie. Dar, ce se va intampla daca Marea Britanie alege sa iasa din Uniunea Europeana UE)? Jean-Claude Juncker, presedintele Comsiei.

BREXIT. Ce-i ingrijoreaza de fapt pe romanii care muncesc in Marea Britanie

Romanii care muncesc si traiesc in Regatul Unit privesc cu ingrijorare ziua de 23 iunie, cand Marea Britanie va decide daca mai vrea sa ramana in UE sau alege sa iasa. Se gandesc la taxe, la libera circulatie, dar si la impactul asupra pietei muncii. Multi dintre ei sustin ca sunt pregatiti sa se intoarca in tara.

BREXIT. Angela Merkel: UE va avea o abordare calma, indiferent de rezultatul referendumului din Marea Britanie

Uniunea Europeana va trebui sa aiba o abordare calma indiferent de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat joi cancelarul Germaniei, Angela Merkel, conform site-ului agentiei AP, citat de Mediafax.

Romani in Londra: Un Brexit va afecta credibilitatea si mediul de afaceri din Marea Britanie

Felix Arotaritei a fost profesor in Romania timp de un deceniu. A hotarat sa emigreze in Marea Britanie dupa inrautatirea mediului social, profesional si financiar din Romania.

Brexit. Cum s-a ajuns la referendumul din Marea Britanie privind apartenenta tarii la Uniunea Europeana

Intreaga lume este cu ochii pe Marea Britanie, unde, astazi, 23 iunie, populatia este chemata la urne pentru a se pronunta cu privire la apartenenta tarii la Uniunea Europeana, rezultatul referendumului putand sa schimbe nu numai soarta Regatului Unit, ci a intregii Europe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )