Libnet.ro
UNICEF

09:30

Brexit: Nigel Farage vrea activarea rapida a articolului 50

România Liberă România Liberă,
Brexit: Nigel Farage vrea activarea rapida a articolului 50

Liderul Partidului pentru Independenta Marii Britanii UKIP, antiimigratie si eurosceptic), Nigel Farage, unul din liderii campaniei pro-Brexit, s-a declarat partizanul unei activari rapide, inainte de septembrie sau octombrie, a articolului 50 din Tratatul de la Lisabona pentru oficializarea deciziei de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, excluzand totodata orice compromis in privinta liberei circulatii a persoanelor, transmit AFP si Reuters. continuă pe România Liberă

Brexit. Euroscepticul Nigel Farage vrea activarea articolului 50 inainte de septembrie sau octombrie

Liderul Partidului pentru Independenta Marii Britanii UKIP, antimigratie si eurosceptic), Nigel Farage, a declarat ca vrea o activare rapida, inainte de septembrie sau octombrie, a articolului 50 din Tratatul de la Lisabona pentru oficializarea deciziei de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, excluzand totodata orice compromis in privinta liberei circulatii a persoanelor.

BREXIT. Nigel Farage, primit cu ostilitate in Parlamentul European. Tu ce mai cauti aici?

Liderul UKIP din Marea Britanie a avut parte de o primire ostila astazi, in sedinta Parlamentului European, prima dupa referendumul istoric in care britanicii au votat pentru iesirea din.

VIDEO Cum am luat un mic dejun cu noduri in gat impreuna cu Nigel Farage. Plus un mini-interviu despre romanii din UK, Brexit si curcanul care a votat pentru Craciun

Nigel Farage afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca nu va pleca din Parlamentul European pana la iesirea efectiva a tarii sale din UE, invocand faptul ca este liderul celei mai mari delegatii de europarlamentari si ca urmeaza negocieri importante in urmatorii doi ani. Farage se declara mandru Curcanul care a votat pentru Craciun, aluzie la faptul ca si-a sacrificat job-ul de europarlamentar. Liderul euroscepticilor britanici spune ca nu se simte responsabil pentru inflamarea discursului rasist, anti-imigranti, din Marea Britanie dupa Brexit, pretinzand ca situatia ar fi aratat si mai rau daca tara sa ar fi decis sa ramana in UE. Modul cum am ajuns sa fac un interviu cu Farage este o poveste in sine.

Nigel Farage, in Parlamentul European: Cand am venit aici in urma cu 17 ani afirmand ca vreau sa conduc o campanie pentru iesirea Marii Britanii din UE, toti ati ras de mine. Acum nu mai radeti, nu-i asa? (VIDEO)

Deputatul britanic eurosceptic Nigel Farage, unul dintre cei mai vehementi sustinatori ai iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost huiduit marti in Parlamentul European, informeaza AFP. Replica.

Presedintele Comisiei Europene il pupa pe obraz pe Nigel Farage, apoi lanseaza o replica acida la adresa acestuia, in Parlamentul European: Ai luptat pentru exit, poporul britanic a votat pentru exit, de ce mai esti aici? (VIDEO)

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, l-a apostrofat marti, in plenul Parlamentului European pe Nigel Farage, liderul partidului populist eurosceptic UKIP, cel care a sustinut cu vehementa.

VIDEO Parlamentul European, reuniune speciala dupa Brexit. Juncker l-a certat si imbratisat pe Nigel Farage

Parlamentarii europeni s-au reunite, marti, intr-o sesiune speciala pentru a discuta despre Brexit. Europarlamentarii au elaborate o rezolutie in care indeamna Regatului Unit sa nu mai traga de timp si sa invoce imediat articolul 50 din Tratatul de la Lisabona privind iesirea din Uniunea Europeana.

David Cameron se opune declansarii Articolului 50 privind iesirea din UE: E decizia noastra suverana!

Guvernul britanic nu va declansa la acest moment .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )