Libnet.ro
UNICEF

09:00

BREXIT. Nigel Farage, primit cu ostilitate in Parlamentul European. Tu ce mai cauti aici?

Antena3 Antena3,
BREXIT. Nigel Farage, primit cu ostilitate in Parlamentul European. Tu ce mai cauti aici?

Liderul UKIP din Marea Britanie a avut parte de o primire ostila astazi, in sedinta Parlamentului European, prima dupa referendumul istoric in care britanicii au votat pentru iesirea din. continuă pe Antena3

Nigel Farage le spune britanicilor ca oricum se indreapta spre recesiune, indiferent de referendum

Economia britanica se indreapta spre recesiune indiferent de rezultatul referendumului privind apartenenta la Uniunea Europeana, sustine, pe fondul criticilor, euroscepticul Nigel Farage, liderul formatiunii ultranationaliste Partidul Independentei Marii Britanii UKIP).

Nigel Farage, in Parlamentul European: Cand am venit aici in urma cu 17 ani afirmand ca vreau sa conduc o campanie pentru iesirea Marii Britanii din UE, toti ati ras de mine. Acum nu mai radeti, nu-i asa? (VIDEO)

Deputatul britanic eurosceptic Nigel Farage, unul dintre cei mai vehementi sustinatori ai iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost huiduit marti in Parlamentul European, informeaza AFP. Replica.

Presedintele Comisiei Europene il pupa pe obraz pe Nigel Farage, apoi lanseaza o replica acida la adresa acestuia, in Parlamentul European: Ai luptat pentru exit, poporul britanic a votat pentru exit, de ce mai esti aici? (VIDEO)

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, l-a apostrofat marti, in plenul Parlamentului European pe Nigel Farage, liderul partidului populist eurosceptic UKIP, cel care a sustinut cu vehementa.

Brexit: Liderul ultranationalist Nigel Farage le spune britanicilor ca oricum se indreapta spre recesiune, indiferent de referendum

Economia britanica se indreapta spre recesiune indiferent de rezultatul referendumului privind apartenenta la Uniunea Europeana, sustine, pe fondul criticilor, euroscepticul Nigel Farage, liderul formatiunii ultranationaliste Partidul Independentei Marii Britanii UKIP).

Arhitectul BREXIT, sfidator in Parlamentul European: Ati ras toti de mine. Acum nu mai radeti, nu?

In Parlamentul European este un adevarat scandal, dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din UE. Parlamentul European a cerut imediat activarea procedurii de retragere a Marii Britanii din Uniune si cer.

Anuntul facut de liderul ultranationalist britanic Nigel Farage

Economia britanica se indreapta spre recesiune indiferent de rezultatul referendumului privind apartenenta la Uniunea Europeana, sustine, pe fondul criticilor, euroscepticul Nigel Farage, liderul formatiunii.

BREXIT. Parlamentul European ii cere lui Juncker redistribuirea imediata a portofoliului detinut de Hill

Parlamentul European ii cere lui Juncker redistribuirea imediata a portofoliului detinut de Jonathan Hill, comisarul european pentru servicii financiare, dupa ce acesta si-a anuntat demisia.

Parlamentul European pledeaza pentru retragerea imediata a Marii Britanie din UE

Parlamentul European sustine retragerea imediata a Marii Britanii din UE prin aplicarea articolului 50 din Tratatul de la Lisabona TUE), potrivit textului Rezolutiei referitoare la rezultatul referendumului din Regatul Unit.

VIDEO Parlamentul European, reuniune speciala dupa Brexit. Juncker l-a certat si imbratisat pe Nigel Farage

Parlamentarii europeni s-au reunite, marti, intr-o sesiune speciala pentru a discuta despre Brexit. Europarlamentarii au elaborate o rezolutie in care indeamna Regatului Unit sa nu mai traga de timp si sa invoce imediat articolul 50 din Tratatul de la Lisabona privind iesirea din Uniunea Europeana.

Discurs inflacarat despre Brexit al scotianului Alyn Smith, in Parlamentul European: Scotia nu v-a dezamagit, va rog, va implor, nu dezamagiti Scotia (VIDEO)

Numeroase discursuri anti si pro-Brexit s-au succedat marti in Parlamentului european. Protagonistul unuia dintre cele mai inflacarate momente a fost europarlamentarul scotian Alyn Smith, membru al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )