Libnet.ro
UNICEF

11:30

BREXIT. Parlamentul European ii cere lui Juncker redistribuirea imediata a portofoliului detinut de Hill

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Parlamentul European ii cere lui Juncker redistribuirea imediata a portofoliului detinut de Hill

Parlamentul European ii cere lui Juncker redistribuirea imediata a portofoliului detinut de Jonathan Hill, comisarul european pentru servicii financiare, dupa ce acesta si-a anuntat demisia. continuă pe România Liberă

BREXIT. Jonathan Hill, comisarul european pentru servicii financiare, si-a dat demisia. PE ii cere lui Juncker redistribuirea imediata a portofoliului

Comisarul european pentru servicii financiare, stabilitate financiara si piete de capital, britanicul Jonathan Hill, si-a dat demisia sambata. El a precizat in demisia sa ca nu i se pare corect sa continue ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Parlamentul European discuta pe 28 iunie pasii de urmat dupa BREXIT

Martin Schulz a transmis, vineri, ca Parlamentul European va organiza marti, 28 iunie, o sesiune plenara extraordinara la care se va discuta despre pasii de urmat dupa ce britanicii au votat joi in favoarea iesirii din Uniunea Europeana.

BREXIT. Nigel Farage cere un guvern Brexit

Marea Britanie are nevoie acum de un guvern Brexit si de inceperea cat mai curand a negocierilor privind conditiile iesirii din Uniunea Europeana, a declarat vineri Nigel Farage,.

Brexit: Primarul Londrei cere mai multe competente pentru capitala Marii Britanii si un cuvant de spus in negocierile cu UE

Primarul Londrei, laburistul Sadiq Khan, a anuntat sambata ca va cere mai multe competente pentru capitala Marii Britanii si sa ia parte la negocierile cu Uniunea Europeana dupa votul in favoarea Brexitului la referendumul de joi, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

BREXIT. Comisarul european din partea Marii Britanii, Lordul Hill, isi anunta demisia

Comisarul European din partea Marii Britanii, lordul Jonathatn Hill, si-a anuntat demisia din functie dupa referendumul prin care tara sa a decis sa paraseasca Uniunea Europeana, declarand ca ceea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )