Libnet.ro
UNICEF

14:30

Parlamentul European discuta pe 28 iunie pasii de urmat dupa BREXIT

România Liberă România Liberă,
Parlamentul European discuta pe 28 iunie pasii de urmat dupa BREXIT

Martin Schulz a transmis, vineri, ca Parlamentul European va organiza marti, 28 iunie, o sesiune plenara extraordinara la care se va discuta despre pasii de urmat dupa ce britanicii au votat joi in favoarea iesirii din Uniunea Europeana. continuă pe România Liberă

Sesizarea formulata de Zgonea, privind modificarea Regulamentului CD, amanata de CCR pentru 28 iunie

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat, marti, dezbaterea privind solicitarile lui Valeriu Zgonea legate de modificarea regulmanetului si constitutionalitatea hotararii de revocare a sa din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, discutiile urmand sa fie reluate pe 28 iunie.

CCR a amanat decizia in cazul Zgonea pentru 28 iunie

ACTUALIZARE 13:43 Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va relua, pe 28 iunie, dezbaterile referitoare la sesizarea formulata de fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea privind modificarea Regulamentului Camerei Inferioare a Parlamentului.

Libocor, economist sef BRD: In 10 state UE exista partide nationaliste populiste cu reprezentanti in Parlamentul European. Cred ca vor mai exista initiative de genul Brexit

Majoritatea oamenilor a fost surprinsa de rezultatul referendumului, chiar daca argumentele au fost relativ echilibrate in ambele tabere In si Out). La nivel de asteptari se miza majoritar pe castigul taberei pro-UE. Pentru moment pietele sunt in incertitudine si in tensiune. Dupa ce vor fi terminat de digerat/tranzactionat decizia va urma un mare DEPINDE. -O carte fundamentala pentru a intelege ce se intampla acum in lume.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )