Libnet.ro
UNICEF

12:00

Brexitul, o tragedie la care a contribuit si Uniunea Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Brexitul, o tragedie la care a contribuit si Uniunea Europeana

Decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana UE) este o tragedie la care a contribuit si UE, a declarat, la Florenta Italia), presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Lider european: Brexit-ul este o tragedie la care a contribuit si Uniunea Europeana

Decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana UE) este 'o tragedie' la care a contribuit si UE, a declarat vineri, la Florenta centrul Italiei), presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude.

Presedintele Comisiei Europene: Brexitul, o tragedie la care a contribuit si Uniunea Europeana

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a afirmat intr-un discurs sustinut la Institutul Universitar European de la Florenta, ca decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana constituie.

Uniunea Europeana vrea sa atenueze reglementarile privind derivatele

Uniunea Europeana UE) a propus atenuarea reglementarilor privind instrumentele financiare derivate, o decizie in urma careia fondurile de pensii vor economisi miliarde de euro, in incercarea de a stimula cresterea economiei europene, transmite Reuters.

ANALIZA: Alegerile din Franta reprezinta momentul adevarului pentru Uniunea Europeana si euro

Soarta Uniunii Europene si a euro ar putea depinde de rezultatul alegerilor prezidentiale care au loc duminica in Franta, o victorie asteptata a candidatului pro-UE Emmanuel Macron urmand sa fie interpretata de pietele financiare ca un semn al scaderii riscurilor politice pe continent, relateaza Reuters, potrivit News. ro.

Alegerile din Franta reprezinta momentul adevarului pentru Uniunea Europeana si euro

Soarta Uniunii Europene si a euro risca sa depinda de rezultatul alegerilor prezidentiale care au loc duminica in Franta, o victorie asteptata a candidatului proeuropean Emmanuel Macron urmand sa fie interpretata de pietele financiare ca un semn al scaderii riscurilor politice pe continent, scrie agentia Reuters.

Uniunea Europeana incepe sa-si piarda autoritatea morala

Atmosfera din cadrul blocului comunitar pare sa fie una de deznadejde, noteaza agentia Reuters intr-o analiza ce face referire la influenta globala a Uniunii Europene in contextul in care blocul celor inca 28 incearca sa faca fata Brexitului, crizei migratiei si ascensiunii populismului si euroscepticismului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )