Libnet.ro
UNICEF

14:00

Uniunea Europeana vrea sa atenueze reglementarile privind derivatele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Uniunea Europeana vrea sa atenueze reglementarile privind derivatele

Uniunea Europeana UE) a propus atenuarea reglementarilor privind instrumentele financiare derivate, o decizie in urma careia fondurile de pensii vor economisi miliarde de euro, in incercarea de a stimula cresterea economiei europene, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Lider european: Brexit-ul este o tragedie la care a contribuit si Uniunea Europeana

Decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana UE) este 'o tragedie' la care a contribuit si UE, a declarat vineri, la Florenta centrul Italiei), presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude.

Presedintele Comisiei Europene: Brexitul, o tragedie la care a contribuit si Uniunea Europeana

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a afirmat intr-un discurs sustinut la Institutul Universitar European de la Florenta, ca decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana constituie.

Turcia organizeaza referendum pentru aderarea la Uniunea Europeana

Presedintele Recep Tayyip Erdoga a declarat ca va organiza un referendum pentru aderarea Turciei in Uniunea Europeana. Cetatenii vor putea sa se exprime daca doresc, sau nu, sa continue demersurile pentru.

Erdogan vrea un referendum pe tema aderarii Turciei la UE

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan spune ca Turcia va decide prin referendum daca isi va continua drumul catre aderarea la Uniunea Europeana UE).

Be EU. Investitiile in Uniunea Europeana

Din cauza crizei economice si financiare mondiale, nivelul investitiilor a scazut in UE. Sunt necesare eforturi colective si coordonate la nivel european pentru a inversa aceasta tendinta descendenta si a .

Ce vor de la Uniunea Europeana candidatii la presedintia Frantei

Centristul Emmanuel Macron promite o reforma a Uniunii Europene, pentru a evita iesirea Frantei din blocul comunitar, iar lidera extremei drepte, Marin Le Pen, se pronunta pentru scoaterea Frantei din UE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )