Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un britanic membru al Statului Islamic, ucis intr-un raid american, in Siria

Adevărul Adevărul,
Un britanic membru al Statului Islamic, ucis intr-un raid american, in Siria

Un cetatean britanic considerat principalul specialist in tehnologie informationala al retelei teroriste Stat Islamic a murit intr-un raid aerian american efectuat in Siria, anunta oficiali din Statele Unite citati de BBC News online. continuă pe Adevărul

Un terorist din Statul Islamic, UCIS intr-un raid american, in Siria

Un cetatean britanic, considerat principalul specialist in tehnologie informationala al retelei teroriste Stat Islamic, a murit intr-un raid aerian american efectuat in Siria .

Un copil, imbracat precum calaul Statului Islamic, isi decapiteaza ursuletul de plus cu un cutit: inregistrarea publicata pe internet ar putea apartine organizatiei teroriste (VIDEO)

O noua dovada a metodelor de indoctrinare a copiilor, folosite de membrii Statului Islamic. Pe internet a aparut o noua inregistrare, despre care se crede ca a fost facuta publica de reprezentantii.

PREMIERA. Persecutiile Statului Islamic impotriva homosexualilor, dezbatute in cadrul Consiliului de Securitate al ONU

Membrii Consiliului de Securitate al ONU s-au reunit, luni, pentru a dezbate persecutiile Statului Islamic impotriva homosexualilor irakieni si sirieni.

Libia vrea sa lupte impotriva Statului Islamic. Ce a cerut

Guvernul libian, recunoscut international, vrea anularea embargoului asupra armamentului impus fortelor sale si atacuri aeriene internationale impotriva jihadistilor din Statul Islamic SI), in contextul in care SI ameninta sa creeze o baza in Libia, a declarat ministrul Mohamed Dayri la Paris.

Libia cere anularea embargoului asupra armelor si atacuri interntionale impotriva Statului Islamic: Oamenii sunt omorati, crucificati, dezgropati din morminte, sunt arsi de vii

Guvernul libian recunoscut international cere anularea embargoului asupra armamentului impus fortelor sale si atacuri aeriene internationale impotriva jihadistilor din Statul Islamic, care ameninta sa creeze o.

Ankara anunta lansarea unei ofensive aeriene de amploare impotriva Statului Islamic

Armatele Turciei si Statelor Unite vor lansa in curand o ofensiva aeriana de amploare impotriva jihadistilor din cadrul organizatiei extremiste Statul Islamic SI), cu scopul de a-i alunga dintr-un sector din nordul Siriei de la granita cu Turcia, a anuntat luni ministrul turc de Externe, Mevlut Cavusoglu.

Jihadistii Statului Islamic au aruncat in aer templul antic Baal Shamin din Palmyra

Jihadistii din gruparea Statul Islamic SI) au aruncat in aer un templu antic din Palmyra, oras din desertul sirian clasat in patrimoniul umanitatii, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )