Libnet.ro
UNICEF

08:00

Britney Spears filmeaza clipul noului single si dezvaluie mai multe detalii!

Devorator Monden Devorator Monden,
Britney Spears filmeaza clipul noului single si dezvaluie mai multe detalii!

Diva incepe sa ne ofere din ce in ce mai multe detalii despre noul sau proiect si single-ul care, conform cronomatrului de pe site-ul sau oficial, va fi lansat pe 17 septembrie. In aceeasi zi artista va fi prezenta la Good Morning America pentru a marca incheierea numaratorii inverse de pe site-ul sau si a . continuă pe Devorator Monden

Britney Spears va canta live pe 17 septembrie la Good Morning America!

Conform cronometrului afisat pe site-ul oficial al artistei, pe 17 septembrie ar urma sa avem parte de o noutate din partea cantaretei, care se presupune ca ar fi dezvaluirea noul single. Coincidenta sau nu, Britney Spears a acceptat ca in dimineata acelei zilei sa fie prezenta la celebrul matinal american. Saptamana viitoare, Good Morning America .

Miley Cyrus filmeaza clipul piesei Wrecking Ball! Vezi aici o fotografie teaser!

Fosta vedeta Disney nu sta o clipa locului si isi promoveaza prin orice mijloace viitorul material de studio, BANGERZ. Dupa lansarea clipului piesei We Cant Stop, show-ul erotic alaturi de Robin Thicke de la MTV VMA 2013 si nenumarate sedinte foto incendiare, Miley Cyrus va reveni din nou in atentia noastra cu clipul noii sale .

G.R.L. lanseaza clipul primului single din cariera Vacation!

Noul girl band, format din membrele Lauren Bennett, Paula Van Oppen, Natasha Slayton, Simone Battle si Emmalyn Estrada, a fost creat de catre Robin Antin, aceeasi care a pus bazele si celebrei formatii Pussycat Dolls, grup care s-a bucurat de un mare succes. Vacation, primul single al formatiei G. , face parte de pe coloana sonora .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )