Libnet.ro
UNICEF

21:00

Brokerii: Actiunile Nuclearelectrica ar trebui sa revina peste pretul de 11,2 lei/unitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Brokerii: Actiunile Nuclearelectrica ar trebui sa revina peste pretul de 11,2 lei/unitate

Tranzactionarea pe bursa a actiunilor emise de Societatea Nationala Nuclearelectrica simbol SNN) incepe astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Brokerii: Actiunile Nuclearelectrica ar trebui sa revina peste pretul de 11,2 lei/unitate

Tranzactionarea pe bursa a actiunilor emise de Societatea Nationala Nuclearelectrica simbol SNN) incepe astazi. ---- * Update 10:48 Actiunile Nuclearelectrica, in crestere cu 4,83% Actiunile Nuclearelectrica au deschis sedinta de tranzactionare de astazi la pretul de 11,64 lei, cu 6,1% peste ultima cotatie a drepturilor de alocare. in jurul orei 10:30, titlurile erau cotate la 11,5 lei, in crestere cu 4,83%.

Actiunile Nuclearelectrica au urcat cu 5,2% pe bursa

Actiunile Nuclearelectrica crescu cu 5,2% in prima zi de tranzactionare pe bursa si au revenit peste pretul din oferta derulata de companie in luna septembrie.

Actiunile Nuclearelectrica au crescut cu peste 5% in prima zi pe Bursa

Actiunile Nuclearelectrica SNN) au inchis in urcat cu 5,1%, intr-o piata in crestere cu 1,16% si unde investitorii au fost mult mai activi la tranzactionare decat in zilele precedente, ridicand lichiditatea la 52,35 milioane lei 11,8 milioane euro),.

Actiunile Nuclearelectrica, cresc din prima zi de tranzactionare.

Actiunile Nuclearelectrica au crescut luni cu 5,56%, in prima zi de tranzactionare a acestora la Bursa de Valori Bucuresti, iar transferurile au insumat 260. 000 de lei in prima ora de tranzactionare, arata Agerpres. Titlurile Nuclearelectrica inregistrau cea mai mare apreciere dintre actiunile listate si erau si printre cele mai lichide, fiind inregistrate 52 de tranzactii in prima ora de la deschiderea bursei. Citeste si: Statul a atras peste 380 milioane euro prin vanzarea a 15% din .

Actiunile Nuclearelectrica incep tranzactionarea de luni

Actiunile Nuclearelectrica vor fi tranzactionate incepand de luni, 4 noiembrie, in urma avizului consultativ favorabil al Comisiei de Admitere la Tranzactionare CAT), conform unui comunicat de presa remis de Bursa de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2689 seconds )