Libnet.ro
UNICEF

10:30

Brokerii de asigurari: Noua lege a RCA intareste oligopolul pentru ca nu stimuleaza concurenta

Adevărul Adevărul,
Brokerii de asigurari: Noua lege a RCA intareste oligopolul pentru ca nu stimuleaza concurenta

Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari UNSICAR) este nemultumita de noua lege a asigurarilor obligatorii de raspundere civila auto RCA), considerand ca va intari conditiile de oligopol, pentru ca nu stimuleaza competitia si intrarea unor noi jucatori pe piata. continuă pe Adevărul

Noua lege RCA ofera persoanelor prejudiciate posibilitatea de a alege modul in care sunt despagubite

Noua lege RCA prevede un mecanism corect de despagubire a victimelor accidentelor de circulatie, prejudiciile suferite fiind stabilite fie de judecator, fie pe cale amiabila, a anuntat, vineri, Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie AVAC).

Noua lege RCA ofera posibilitatea persoanelor prejudiciate sa aleaga modul in care sunt despagubite

Noua lege care reglementeaza piata asigurarilor auto obligatorii RCA prevede un mecanism corect de despagubire a victimelor accidentelor de circulatie, prejudiciile suferite fiind stabilite fie de judecator, fie pe cale amiabila, potrivit unui comunicat de presa al Asociatiei Victimelor Accidentelor de Circulatie AVAC).

Noua lege RCA ofera posibilitatea persoanelor prejudiciate sa aleaga modul in care sunt despagubite

Noua lege care reglementeaza piata asigurarilor auto obligatorii RCA prevede un mecanism corect de despagubire a victimelor accidentelor de circulatie, prejudiciile suferite fiind stabilite fie de judecator, fie pe cale amiabila.

Noua lege RCA: posibile reduceri de pret. ASF pune pe hartie tarife mai mici pentru sase milioane de soferi, dar nu are parghii pentru a-si tine promisiunile

Pentru clientii firmelor de asigurare, principalul efect al expirarii perioadei de sase luni cu tarife plafonate si al adoptarii noii legi RCA este introducerea noului tarif de referinta, care vine sa inlocuiasca preturile maxime stabilite prin lege.

Brokerii de asigurari: Prevederile legii RCA, anticoncurentiale

Prevederile noii legi RCA sunt anticoncurentiale, sustin brokerii de asigurari, care au anuntat ca vor notifica Comisia Europeana in cazul in care legea va fi promulgata.

Ce salarii vor avea rezidentii, dupa noua Lege a salarizarii

In sanatate, urmeaza cresteri salariale si de 200% pana in 2022, potrivit draftului legii salarizarii unitare, proiect care urmeaza sa ajunga luni in Senat pentru vot. Astfel, printre ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )