Libnet.ro
UNICEF

11:00

Brutarul cu 1.724 de obiectii la Legea descentralizarii

Adevărul Adevărul,
Brutarul cu 1.724 de obiectii la Legea descentralizarii

PSD-istul Mircea-Titus Dobre, aflat la primul mandat de deputat, dupa ce a lucrat in brutariile detinute de familia sa, a depus nu mai putin de 1. 724 de amendamente, dintre cele 2004 inregistrate, la Legea descentralizarii, asumata ieri de Guvernul Ponta. continuă pe Adevărul

UDMR, singurul partid din Opozitie care a depus amendamente la legea descentralizarii

PDL si PPDD nu au depus niciun amendament la legea descentralizarii, desi public au avut mai multe obiectii fata de proiectul de lege adoptat de Guvern. Singurul partid din Opozitie care a depus amendamente a fost UDMR.

Un deputat PSD, aprope de un record: a depus 2.000 de amendamente la legea descentralizarii

Un deputat PSD este aproape de un record ciudat. Mircea Dobre a depus pana acum aproape 2. 000 de amendamente la legea descentralizarii. Din partea UDMR, au fost depuse 85 de amendamente de catre presedintele fo.

Nicusor Dan: legea descentralizarii, ca pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Cum incalca propunerea legislativa Constitutia Romaniei

Legea Descentralizarii prin care Guvernul vrea sa-si asume marti raspunderea in fata Parlamentului contine prevederi extrem de grave asupra patrimoniului istoric, considera presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan. Matematicianul compara situatia cu momentul 1977, atunci cand dictatorul Nicolae Ceausescu a desfiintat Directia Monumente Istorice. Alaturi de societatea civila, reprezentantii UNESCO critica de asemenea noua lege.

Blaga: PDL va ataca la CCR Legea descentralizarii.

PDL va ataca la Curtea Constitutionala CCR) Legea descentralizarii, dupa ce Executivul isi va asuma, marti, raspunderea in fata Parlamentului, a declarat seful democrat-liberalilor, Vasile Blaga. Totodata, PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizarii pana la ora 13. 00, a mai spus Blaga, inainte de sedinta Biroului Politic al PDL, conform Mediafax. Citeste si: Guvernul isi angajeaza marti raspunderea pe descentralizare Timpul este extrem de scurt si desigur ca vom depune .

Victor Paul Dobre: E posibil sa depunem amendamente la legea descentralizarii

Parlamentarii liberali ar putea depune amendamente la legea descentralizarii, potrivit deputatului PNL Victor Paul Dobre.

Ungureanu sustine motiunea PDL pe Legea descentralizarii.

Presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, a anuntat ca va sprijini motiunea de cenzura initiata de PDL pe Legea descentralizarii, transmite Mediafax. Citeste si: Guvernul isi angajeaza marti raspunderea pe descentralizare Evident ca voi sustine depunerea unei motiuni de cenzura. Imi pare rau ca abia acum PDL intelege rostul unei motiuni de cenzura, eu am propus una mai de mult si PDL s-a codit atunci si s-a pierdut in felul acesta o prima ocazie. Sper sa valorificam aceasta noua ocazie, a .

Victor Paul Dobre, la RFI: E posibil ca PNL sa depuna amendamente la legea descentralizarii

Parlamentarii liberali ar putea depune amendamente la legea descentralizarii, anunta la RFI deputatul Victor Paul Dobre. Fostul ministru delegat pentru Administratie precizeaza ca asta nu inseamna ca liberalii sunt nemultumiti de actuala forma a documentului.

Guvernul a admis 568 de amendamente la legea descentralizarii

Guvernul a aprobat 568 de amendamente la proiectul descentralizarii, dintr-un total de 2. 040 amendamente depuse de catre parlamentari, dintre care peste 1. 700 au purtat semnatura deputatului PSD Mircea Dobre.

Politic Show: Triumviratul Ponta-Antonescu-Voiculescu si deviationismul de dreapta; UDMR, singurul partid din Opozitie care a depus amendamente la legea descentralizarii; Ponta isi asuma baronizarea Romaniei

Zgonea: Speram ca in 3 decembrie sa dam votul final asupra proiectului legii bugetului. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu. Iliescu, despre USL: Guvernarea ridica probleme. Intelepciunea sa-i ajute pe toti. Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni.

Guvernul isi asuma Legea descentralizarii, astazi, in Parlament

Update 11:15 Kelemen: UDMR nu semneaza o motiune de cenzura pe descentralizare UDMR nu va semna o motiune de cenzura pe tema legii descentralizarii, asupra careia Guvernul isi va angaja raspunderea si nici nu va contesta proiectul de act normativ la Curtea Constitutionala, a declarat presedintele Uniunii, Hunor Kelemen.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )