Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bruxelles a lansat o procedura de infringement impotriva Varsoviei pentru reforma judiciara

Hotnews Hotnews,
 Bruxelles a lansat o procedura de infringement impotriva Varsoviei pentru reforma judiciara

Comisia europeana a lansat sambata o procedura de infringement impotriva Poloniei dupa publicarea unei legi care, in ochii Bruxelles-ului, submineaza independenta tribunalelor de drept comun din aceasta tara, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Bruxelles-ul a lansat o procedura de infringement impotriva Varsoviei din cauza unei legi privind reforma juridica

Comisia Europeana a lansat sambata o procedura de infringement impotriva Poloniei, dupa publicarea in Monitorul oficial al tarii a unei legi, care, in opinia Bruxelles-ului, submineaza independenta tribunalelor de drept comun, relateaza dhnet. be.

Comisia Europeana a lansat procedura de infringement contra Poloniei din cauza subminarii independentei Justitiei. Varsovia riposteaza

Comisia Europeana nu are competentele necesare pentru a lansa procedura de infringement impotriva Poloniei din cauza reformei controversate a tribunalelor de drept comun din aceasta tara, au sustinut autoritatile de la Varsovia, sambata seara.

Comisia Europeana a lansat procedura de infringement la adresa Poloniei din cauza subminarii independentei justitiei

Comisia Europeana a lansat sambata procedura infringement la adresa Poloniei pentru incercarile de subminare a independentei justitiei si i-a acordat Guvernului de la Varsovia un termen de 30 de zile pentru a oferi clarificari .

UE a lansat procedura de infringement vizand Polonia, din cauza reformei sistemului judiciar

Uniunea Europeana a anuntat sambata ca a lansat procedura de infringement vizand Polonia, din cauza reformei sistemului judiciar, despre care se teme ca va submina independenta tribunalelor din tara, relateaza AFP, citata de News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )