Libnet.ro
UNICEF

09:30

Bruxelles-ul a lansat o procedura de infringement impotriva Varsoviei din cauza unei legi privind reforma juridica

Adevărul Adevărul,
Bruxelles-ul a lansat o procedura de infringement impotriva Varsoviei din cauza unei legi privind reforma juridica

Comisia Europeana a lansat sambata o procedura de infringement impotriva Poloniei, dupa publicarea in Monitorul oficial al tarii a unei legi, care, in opinia Bruxelles-ului, submineaza independenta tribunalelor de drept comun, relateaza dhnet. be. continuă pe Adevărul

Bruxelles a lansat o procedura de infringement impotriva Varsoviei pentru reforma judiciara

Comisia europeana a lansat sambata o procedura de infringement impotriva Poloniei dupa publicarea unei legi care, in ochii Bruxelles-ului, submineaza independenta tribunalelor de drept comun din aceasta tara, relateaza AFP.

Comisia Europeana a lansat procedura de infringement contra Poloniei din cauza subminarii independentei Justitiei. Varsovia riposteaza

Comisia Europeana nu are competentele necesare pentru a lansa procedura de infringement impotriva Poloniei din cauza reformei controversate a tribunalelor de drept comun din aceasta tara, au sustinut autoritatile de la Varsovia, sambata seara.

UE a lansat procedura de infringement vizand Polonia, din cauza reformei sistemului judiciar

Uniunea Europeana a anuntat sambata ca a lansat procedura de infringement vizand Polonia, din cauza reformei sistemului judiciar, despre care se teme ca va submina independenta tribunalelor din tara, relateaza AFP, citata de News. ro.

Comisia Europeana a lansat procedura de infringement la adresa Poloniei din cauza subminarii independentei justitiei

Comisia Europeana a lansat sambata procedura infringement la adresa Poloniei pentru incercarile de subminare a independentei justitiei si i-a acordat Guvernului de la Varsovia un termen de 30 de zile pentru a oferi clarificari .

UPDATE Traficul feroviar intre Predeal si Timisul de Sus a fost reluat pe un fir, dupa ce acesta a fost oprit mai multe ore din cauza unui copac care a cazut pe firele de contact

Circulatia feroviara intre Predeal si Timisul de Sus a fost reluata pe un singur fir, dupa ce timp de mai multe ore a fost blocata din cauza unui un copac care s-a prabusit pe firele de contact, relateaza News. ro, care citeaza CFR Infrastructura. Sapte trenuri au fost afectate.

Sute de oameni evacuati in Spania, din cauza unor incendii de vegetatie

Guvernul regional din sud-estul Spaniei a ordonat evacuarea a 300 de persoane, din cauza unui incendiu de vegetatie care a distrus 1. 000 de hectare de padure de pin, relateaza Associated Press, potrivit News. ro.

Accident in Capitala. Trei persoane au fost ranite din cauza neatentiei unui sofer

Trei persoane au fost ranite, dupa ce autobuzul in care se aflau a franat brusc din cauza unei masini care i-a taiat calea. in ur,a incidentului, o persoana a ajuns la Spitalul Floreasca, iar alte doua, la Spitalul Elias.

UPDATE Circulatia tramvaielor liniei 46, blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar

Circulatia tramvaielor liniei 46 este blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar, la intersectia Str. Doctor Felix cu Bd. Ion Mihalache, anunta RATB pe o retea de socializare. Blocajul a intervenit in jurul orei 10. 46: S-a reluat circulatia tramvaielor liniei 46, pe Str. Dr. Felix. Blocajul a durat 70 min - 10:10-11:20).

UPDATE S-a reluat circulatia tramvaielor liniei 46, blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar

Circulatia tramvaielor liniei 46 a fost blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar, la intersectia Str. Doctor Felix cu Bd. Ion Mihalache, anunta RATB pe o retea de socializare. Blocajul a intervenit in jurul orei 10. 46: S-a reluat circulatia tramvaielor liniei 46, pe Str. Dr. Felix. Blocajul a durat 70 min - 10:10-11:20).

O tanara a murit din cauza unui joc sexual. Iubitul ei este socat (FOTO)

O tanara a ajuns sa-si piarda viata din cauza unui joc sexual. Katie Widdowson, in varsta de 24 de ani, a trecut prin chinuri groaznice si medicii nu au putut face nimic pentru a o salva, mai al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )