Libnet.ro
UNICEF

06:00

Bruynseels, candidata Puterii Umaniste a lui Dan Voiculescu la prezidentiale: Suntem, impreuna cu Rusia, parte a NATO

Hotnews Hotnews,
 Bruynseels, candidata Puterii Umaniste a lui Dan Voiculescu la prezidentiale: Suntem, impreuna cu Rusia, parte a NATO

Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea Partidului Puterii Umaniste fondat de Dan Voiculescu, a declarat luni seara ca Rusia, ca si Romania, este parte a NATO. continuă pe Hotnews

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea partidului fondat de Dan Voiculescu

Din partea partidului format de Dan Voiculescu, dar si prima femeie care a intrat in cursa pentru Cotroceni este Ramona Ioana Bruynseels. Studii, trecut politic, pe toate le ai mai jos. Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea PPU Partidul Puterii Umaniste social-liberal)- PPU, dirijat de Dan Voiculescu, si-a ales sambata candidatul .

Ramona Bruynseels, prezidentiabila lui Dan Voiculescu, crede ca Romania si Rusia sunt impreuna parte a NATO: Trebuie sa ne continuam exercitiile bilaterale (VIDEO)

Romania si Rusia sunt impreuna parte a NATO si ar trebui sa continue exercitiile militare bilaterale, crede Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea Partidului Puterii.

Dupa ce a bagat Rusia in NATO, Bruynseels vine cu precizari: A fost o inversiune a topicii frazei. Ma refeream la faptul ca Romania, membra a NATO, trebuie sa aiba exercitii comune, colaborare cu Rusia

Dupa ce a sustinut intr-un interviu ca Rusia e in NATO alaturi de Romania, Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale a partidului fondat de Dan Voiculescu, precizeaza pe Facebook ca a fost vorba de fapt de o inversiune a topicii frazei, care a generat aceasta neintelegere si ca ea se referea la faptul ca Romania, membra a NATO, trebuie sa aiba exercitii comune, colaborare cu Rusia. Bruynseels, candidata Puterii Umaniste a lui Dan Voiculescu la prezidentiale: Suntem, impreuna cu Rusia, parte a NATO.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )