Libnet.ro
UNICEF

16:00

Bucati din trupul unei farmaciste din Alba Iulia gasite dupa o luna de la disparitia sa

Adevărul Adevărul,
Bucati din trupul unei farmaciste din Alba Iulia gasite dupa o luna de la disparitia sa

Politistii din Alba cerceteaza imprejurarile in care si-a pierdut viata o farmacista din Alba Iulia, dupa ce bucati din trupul sau au fost descoperite intre localitatile Decea si Miraslau. continuă pe Adevărul

Alba: Cadavrul unei farmaciste disparute in urma cu o luna, gasit langa calea ferata

Cadavrul unei femei de 64 de ani a fost gasit, luni, langa calea ferata, relateazaB1 TV. O parte din trupul neinsulfetit al femeii a fost descoperit intr-un tufis, la cinci metri de calea ferata, intre.

ANL construieste prin credit ipotecar locuinte pentru tineri la Alba Iulia

Agentia Nationala de Locuinte va construi la Alba Iulia un numar de 14 locuinte insiruite care vor fi vandute prin credit ipotecar. Parcelele de teren vor fi concesionate pe o perioada de 49 de ani.

Trei politisti din Medias trimisi in judecata de procurori din Alba Iulia pentru fapte de coruptie

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a trei agenti de politie din cadrul Politiei municipiului Medias, care sunt acuzati de abuz in serviciu.

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, reales presedinte al PDL Alba

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a fost reales sambata, presedinte al PDL Alba, el fiind, de altfel, singurul candidat inscris pentru functia de presedinte al filialei judetene, pe care o conduce de.

VIDEO Mircea Hava ramane presedinte la PDL Alba. Primarul din Alba Iulia conduce organizatia de 19 ani

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, ramane presedinte al PDL Alba pentru inca un mandat de patru ani. Hava conduce organizatia din 1994 si a fost singurul candidat pentru funcsia de presedinte, la alegerile desfasurate sambata, 23 noiembrie 2013. Ioan Dumitrel ramane prim-vicepresedinte, in timp ce senatorul Alexandru Peres a renuntat la pozitia de secretar general.

Alegeri linistite la PDL Alba, supervizate de Vasile Blaga si Monica Macovei

PDL Alba isi desemneaza sambata conducerea pentru urmatorii patru ani. 750 de delegati din tot judetul se vor intalni la Alba Iulia, la Casa de Cultura a Sindicatelor, pentru a vota presedintele, secretarul general, prim-vicepresedintii si vicepresedintii. La eveniment vor fi prezenti si presedintele partidului, Vasile Blaga si Monica Macovei.

incep sa apara online primele bucati din Galaxy S5

Cum se intampla in ultimii ani, in cazul smartphone-urilor foarte populare, vedem deja pe internet componente ce ar putea fi din Galaxy S5. Dupa ce vanzarile de Galaxy S4 nu au reusit sa implineasca pragurile stabilite intern de compania producatoare, presiunea este si mai mare pe Samsung sa ne dea pe spate cu Galaxy S5. Lansat desigur in 2014, pana la aceasta ora Galaxy S5 nu a fost nici o secunda subiectul unor anunturi oficiale din partea sud coreenilor. Din [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )