Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bucharest Christmas Market, scena pentru cei mai cunoscuti artisti ai momentului

Adevărul Adevărul,
Bucharest Christmas Market, scena pentru cei mai cunoscuti artisti ai momentului

Cel mai mare targ din Capitala dedicat Craciunului, Bucharest Christmas Market, va gazdui pe 26 decembrie un concert de amploare. Evenimentul va incepe de la ora 20. 00, iar pe scena vor urca peste 270 de artisti. continuă pe Adevărul

Cei mai cunoscuti zece detinuti politici din lume care isi vor petrece sarbatorile in spatele gratiilor

La sfarsitul acestei saptamani, cel mai cunoscut detinut politic din Rusia a fost eliberat spre surprinderea comunitatii internationale. Mihail Kodorkovski a ajuns la rudele sale din Germania a doua zi dupa gratiere, sambata, dupa ce a petrecut zece ani in spatele gratiilor. insa cazul fostului magnat rus este o exceptie, avand in vedere ca nenumarati disidenti din toata lumea nu au nicio sansa sa petreaca sarbatorile in libertate.

Cei mai frumosi romani. Povestea de roman a pictorului Dan Cumpata: a fugit din tara in comunism si a ajuns sa expuna langa Rafael si Leonardo da Vinci

Pictorul Dan Cumpata ar putea scrie o carte inspirandu-se doar din viata sa. A fugit din tara de un regim comunist incompatibil cu arta de calitate. A petrecut aproape un an intr-un lagar politic pentru ca mai apoi sa ajunga in America si sa o ia de la capat. Acum, dupa mai bine de un sfert de veac, a ajuns printre cei mai respectati pictori din lume, iar lucrarile sale sunt achizitionate de Muzeul Vatican.

FOTO VIDEO Google domina lumea robotilor la competitia pentru cei mai buni umanoizi din lume

Weekend-ul acesta divizia armatei americane numita DARPA a organizat olimpiada robotilor. Pe circuitul de NASCAR din Miami, agentia americana a pus la test 16 roboti. Castigatorii sunt detinuti de Google, care a ocupat si locurile 2 si 4.

FOTO Cei mai mici sportivi ai Brasovului, viitoarele glorii de maine au fost premiati

Primarul George Scripcaru si presedintele sectiei Sporturi individuale a Clubului Corona Brasov i-au premiat pe cei mai tineri sportivi ai clubului, dar si pe antrenorii lor.

FOTO Cei mai frumosi romani. Simona Czudar, mama din Timisoara care lupta pentru a schimba sistemul de adoptii

Simona Czudar a facut Facultatea de Biologie si a activat in domeniul privat, la companii multinationale din Timisoara. Munca cea mai importanta, insa, a facut-o incercand sa imbunatateasca sitemul de adoptii din Romania.

FOTO Cei mai valorosi bistriteni au fost premiati

Vineri, aproape 60 bistriteni au fost premiati de Primaria Bistrita pentru rezultatele deosebite avute in anul 2013 in cadrul evenimentului Premiile Municipiului. Au fost premiati profesori si elevi, oameni de stiinta, artisti sau sportivi.

Tudor Chirila, Iv cel Naiv si Radu Beligan, cei mai vanduti autori in 2013

Volumele Intre acte, de Radu Beligan, Exercitii de echilibru, de Tudor Chirila, si Uibesc, cartea de poezii a poetului anonim Iv cel Naiv, se numara printre cele mai vandute titluri in anul 2013, au declarat.

NOUL PACHET DE BAZA din Sanatate: O consultatie la trei ani pentru cei sanatosi, doua consultatii la trei luni pentru cei bolnavi

Noul pachet de baza prevede o singura consultatie preventiva la trei ani, facuta de medicul de familie, pentru persoanele asimptomatice intre 18 si 39 de ani si cel mult doua consultatii in trei luni in cazu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )