Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un buchet de flori cadou la fiecare comanda de anvelope, din partea AnveloSHOP!

Online Sport Online Sport,
Un buchet de flori cadou la fiecare comanda de anvelope, din partea AnveloSHOP!

In perioada 7 martie 10 martie 2014, magazinul online AnveloSHOP. ro ofera cate un buchet de flori, la fiecare comanda a unui set de anvelope de vara. Cadoul este oferit sub forma de discount imediat din valoarea comenzii si se acorda la fiecare set de 4 anvelope de vara identice comandate in perioada 7 martie 10 martie 2014. Valoarea cadoului este de 50 lei. continuă pe Online Sport

Victor Ponta: in guvern vom avea si un tehnocrat din partea PC si un experimentat de la UNPR

Premierul Victor Ponta a precizat ca din noul Guvern va face parte si un tanar tehnocrat din PC si un experimentat din partea UNPR. Ponta a mai precizat ca liderii USD au fost de acord cu propunerile facute.

Declaratii sfidatoare din partea unui consilier de la Kremlin. Reducem la zero dependenta economica fata de SUA si obtinem si profit din sanctiuni

Un consilier al Kremlinului a avertizat marti ca Rusia isi va reduce la zero dependenta economica fata de Statele Unite daca Washingtonul ii impune sanctiuni din cauza situatiei din Ucraina, ceea ce va.

Ianukovici a solicitat ajutor militar din partea Rusiei.

Presedintele ucrainean inlaturat de la putere, Viktor Ianukovici, s-a adresat presedintelui rus, Vladimir Putin, cu scopul de a obtine ajutor militar pentru apararea populatiei ucrainene, a afirmat luni ambasadorul rus la ONU, citat de AFP, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE: Flota rusa da ultimatum trupelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana maine la ora 5:00. Presedintele interimar al Ucrainei confirma ultimatumul, dar spune ca este al doilea in ultimele zile. Rusii neaga .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )