Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un bucurestean si-a pierdut mama intr-un accident rutier pe care l-a provocat

Adevărul Adevărul,
Un bucurestean si-a pierdut mama intr-un accident rutier pe care l-a provocat

Un grav accident de circulatie s-a produs duminica dupa-amiaza, la limita judetelor Buzau si Vrancea. O femeie si a pierdut viata si alti doi oameni au fost raniti dupa ce masina condusa de un bucurestean de 25 de ani s-a rasturnat in afara partii carosabile. continuă pe Adevărul

Un bucurestean si-a pierdut mama intr-un accident pe care l-a provocat

Un grav accident de circulatie s-a produs duminica dupa-amiaza, la limita judetelor Buzau si Vrancea. O femeie si a pierdut viata si alti doi oameni au fost raniti dupa ce masina condusa de un bucurestean de 25 de ani s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Cel putin 25 de morti intr-un accident rutier produs in Thailanda

Cel putin 25 de persoane au murit, iar alte 22 au fost ranite intr-un accident de autocar produs luni seara in nordul Thailandei. Autocarul a ramas fara frane in timp ce cobora un deal, a explicat ofiterul d.

O autospeciala cu apa si spuma de la ISU Drobeta, implicata intr-un accident de circulatie

O autospeciala cu apa si spuma de la ISU Drobeta care se deplasa spre locul unui incendiu a fost implicata vineri seara, la Drobeta Turnu Severin, intr-un accident, dupa ce conducatorul unui autoturism Logan nu i-a acordat prioritate, asa cum reiese din primele cercetari.

Doi romani morti si alti doi, raniti, intr-un accident in Italia.

Doi romani au murit, iar alti doi au fost grav raniti, vineri dimineata, dupa ce masina lor s-a ciocnit cu un camion, in apropriere de Venetia, informeaza Rai News. Citeste si: Un autocar care transporta imigranti romani a fost implicat intr-un accident, in Suedia Doi romani de 25 si 61 de ani au murit pe loc, in momentul coliziunii, air alti doi se afla in stare grava, la spital. Accidentul a avut loc pe Autostrada A4, care a fost inchisa timp de trei ore, pe sensul de mers spre Venetia, .

FOTO Doi tineri au murit intr-un accident de motocicleta pe DE 581

Tinerii circulau pe DE 581, pe directia Barlad - Vaslui cand au pierdut controlul asupra directiei de mers. Cadavrele victimelor de 24 de ani, respectiv 32 de ani, au fost descoperite intamplator, dupa mai multe ore de la producerea evenimentului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )