Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bucurestenii vor putea sa se plimbe pe Dambovita cu barca.

România Liberă România Liberă,
Bucurestenii vor putea sa se plimbe pe Dambovita cu barca.

Bucurestenii vor putea sa se plimbe cu barca pe raul Dambovita, in apropierea Bibliotecii Nationale, a anuntat sambata Ivan Patzaichin cu ocazia deschiderii primului centru din Bucuresti pentru promovarea zonelor protejate si a turismului ecologic, citat de Agerpres. Acest proiect are mai multe parti: acest centru care va deveni ca un punct de atractie pentru cei care vor veni in jurul bibliotecii si in jurul Dambovitei, de asemenea va fi acest parc care e in santier deocamdata, dar sper ca . continuă pe România Liberă

MDRT: Consiliile judetene vor putea demara procedurile pentru transportul rutier judetean

Consiliile judetene vor putea demara, in perioada imediat urmatoare, procedurile de atribuire catre operatorii de transport a traseelor pentru transportul rutier public de persoane prin servicii regulate in trafic judetean, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRT), primit la redactie.

Ce vor putea vedea romanii la Televiziunea Nationala. Niciodata nu a mai fost difuzat asa ceva la TVR

Romanii vor putea vedea la TVR concerte de muzica religioasa si slujbe de la Catedrala patriarhala. Cele doua institutii isi propun promovarea constanta a valorilor romanesti autentice, spirituale si.

Mugur Isarescu a criticat DUR aceasta lege. Romanii vor putea sa isi faca DREPTATE in sfarsit

Clauzele abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, vor putea fi denuntate de la 1 octombrie. Executivul a decis sa nu mai amane aplicarea legii pana in februarie 2014, si permite.

Clauzele abuzive din contractele bancare vor putea fi denuntate de la 1 octombrie

Guvernul a decis sa nu sa nu mai amane posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de de prestari servicii, inclusiv credite bancare. Clauzele abuzive vor putea fi denuntate de la 1 octombrie.

Clauzele abuzive din contracte de prestari servicii, inclusiv in credite, vor putea fi denuntate de la 1 octombrie

Clauzele abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, vor putea fi denuntate de la 1 octombrie. Proiectul de ordonanta de urgenta, initiat de Ministerul Justitiei, care amana pana.

Locurile de parcare se vor putea inchiria pe cinci ani

Daca acum locul de parcare putea fi rezervat doar pentru un an, Primaria Brasov vrea sa extinda acest termen. Decizia vine atat in sprijinul brasovenilor, dar si ca o asigurare pentru Primarie ca isi va incasa impozitul pe locurile de parcare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )