Libnet.ro
UNICEF

06:00

Bucuresti. Un autoturism al Ambasadei Rusiei a accidentat o fata de 17 ani pe o trecere de pietoni

Antena3 Antena3,
Bucuresti. Un autoturism al Ambasadei Rusiei a accidentat o fata de 17 ani pe o trecere de pietoni

Un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse a accidentat, duminica, o fata de 17 ani pe o trecere de pietoni, din Bucuresti, informeaza surse judiciare. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Un autoturism al Ambasadei Rusiei a accidentat o fata pe o trecere de pietoni, in Capitala

Un autoturism al Ambasadei Rusiei in Romania a accidentat duminica o fata de 17 ani, pe o trecere de pietoni din Bucuresti, informeaza Mediafax. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 16. 45, la intersectia strazilor Camil Ressu si Ilioara. In urma impactului, fata de 17 ani a fost ranita grav.

Bucuresti: O masina a Ambasadei Rusiei a accidentat grav o fata pe trecerea de pietoni. Soferul a refuzat testarea cu alcooltestul, invocand imunitatea

Un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse a accidentat, duminica, o fata de 19 ani pe o trecere de pietoni din Bucuresti, informeaza Mediafax. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 16. 45, la intersectia strazilor Camil Ressu si Ilioara. In urma impactului, fata de 19 ani a fost ranita grav. Soferul, cetatean rus, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum si prelevarea de probe biologice, invocand imunitatea de care beneficiaza.

Bucuresti. Un autoturism al Ambasadei Rusiei a accidentat o fata de 19 ani pe o trecere de pietoni

Un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse a accidentat, duminica, o fata de 19 ani pe o trecere de pietoni, din Bucuresti, informeaza surse judiciare, citate de Mediafax. Accidentul s-a petrecut, in jurul orei.

Un autoturism al Ambasadei Rusiei a ACCIDENTAT o fata pe o trecere de pietoni, in Capitala. ...

Un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse a accidentat, duminica, o fata de 17 ani pe o trecere de pietoni, din Bucuresti, informeaza surse judiciare, potrivit Mediafax. Accidentul s-a petrecut, in jurul orei 16. 45, la intersectia strazilor Camil Ressu si Ilioara. In urma impactului, fata de 17 ani a fost ranita grav.

Olandezii de la Rabobank ies din ciclism dupa 17 ani

Banca olandeza Rabobank a anuntat ca, incepand cu 31 decembrie 2012, nu va mai sustine financiar ciclismul profesionist, atat masculin, cat si feminin, dupa 17 ani de implicare in acest sport, o decizia luata in urma scandalurilor de dopaj din ultima perioada.

O tanara a fost ranita pe o trecere de pietoni, in Capitala, de catre un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse

Un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse a accidentat, duminica, o fata de 17 ani pe o trecere de pietoni, din Bucuresti. Victima a fost transportata de urgenta la spitalul Bagdasar Arseni. in urma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )