Libnet.ro
UNICEF

19:30

Bucuresti: Incendiu la un restaurant din sectorul 4; cauza probabila - un scurtcircuit la tabloul electric

Hotnews Hotnews,
 Bucuresti: Incendiu la un restaurant din sectorul 4; cauza probabila - un scurtcircuit la tabloul electric

Un incendiu a izbucnit, duminica, la un restaurant din sectorul 4, iar pompierii intervin pentru stingerea acestuia, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile. continuă pe Hotnews

INCENDIU la un restaurant din Sectorul 4. Cinci masini de pompieri au reusit sa stinga focul

Pompierii din cadrul ISU Bucuresti Ilfov au trimis, duminica dupa-amiaza, cinci autospeciale la o interventie in Sectorul 4.

INCENDIU la un restaurant din Sectorul 4. Cinci masini de pompieri la locul interventiei

Pompierii din cadrul ISU Bucuresti Ilfov au trimis, duminica dupa-amiaza, cinci autospeciale la o interventie in Sectorul 4.

Incendiu puternic la un restaurant din sectorul 4, situat in apropierea unei benzinarii. Cinci echipaje de pompieri au ajuns la fata locului

Un incendiu puternic a izbucnit duminica la un restaurant din Capitala, Sectorul 4, situat in apropierea unei benzinarii. Restaurantul se afla pe Strada Alunisului, unde au ajuns imediat cinci.

Incendiu intr-un restaurant din Sectorul 4 al Capitalei, in zona s-a degajat foarte mult fum

Un incendiu a izbucnit, duminica dupa-amiaza, intr-un restaurant de pe Strada Peroni din Sectorul 4 al Capitalei, in zona degajandu-se foarte mult fum. Desi cladirea este lipita de un bloc de locuinte, nu exista pericolul extinderii incendiului, a declarat, pentru News. ro, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile.

Incendiu puternic la un restaurant din Capitala

Un incendiu de proportii a izbucnit duminica dupa-amiaza la un restaurant din Sectorul 4 ai Capitalei. La fata locului au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri. Nicio persoana nu a fost ranita.

Garda de Mediu: O mie de reclamatii sunt legate de groapa de gunoi din Sectorul 1

Garda Nationala de Mediu a primit de la cetateni aproximativ o mie de sesizari care reclama un miros puternic, care apare periodic, acesta provenind de la depozitul de deseuri din Sectorul 1.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )