Libnet.ro
UNICEF

20:00

Incendiu intr-un restaurant din Sectorul 4 al Capitalei, in zona s-a degajat foarte mult fum

Adevărul Adevărul,
Incendiu intr-un restaurant din Sectorul 4 al Capitalei, in zona s-a degajat foarte mult fum

Un incendiu a izbucnit, duminica dupa-amiaza, intr-un restaurant de pe Strada Peroni din Sectorul 4 al Capitalei, in zona degajandu-se foarte mult fum. Desi cladirea este lipita de un bloc de locuinte, nu exista pericolul extinderii incendiului, a declarat, pentru News. ro, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile. continuă pe Adevărul

Bucuresti: Incendiu la un restaurant din sectorul 4; cauza probabila - un scurtcircuit la tabloul electric

Un incendiu a izbucnit, duminica, la un restaurant din sectorul 4, iar pompierii intervin pentru stingerea acestuia, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

INCENDIU la un restaurant din Sectorul 4. Cinci masini de pompieri au reusit sa stinga focul

Pompierii din cadrul ISU Bucuresti Ilfov au trimis, duminica dupa-amiaza, cinci autospeciale la o interventie in Sectorul 4.

INCENDIU la un restaurant din Sectorul 4. Cinci masini de pompieri la locul interventiei

Pompierii din cadrul ISU Bucuresti Ilfov au trimis, duminica dupa-amiaza, cinci autospeciale la o interventie in Sectorul 4.

Incendiu puternic la un restaurant din sectorul 4, situat in apropierea unei benzinarii. Cinci echipaje de pompieri au ajuns la fata locului

Un incendiu puternic a izbucnit duminica la un restaurant din Capitala, Sectorul 4, situat in apropierea unei benzinarii. Restaurantul se afla pe Strada Alunisului, unde au ajuns imediat cinci.

Incendiu intr-un bloc din cartierul bucurestean Crangasi. O femeie a murit

O femeie de 66 de ani a murit arsa de vie in apartamentul in care locuia. Incendiul a pornit intr-un bloc din cartierul Crangasi din Capitala. Fumul gros a cuprins mai multe etaje ale.

Incendiu intr-un bloc din Capitala. O femeie a ars de vie (VIDEO)

Tragedie in Capitala! O femeie a murit arsa de vie, dupa ce apartamentul in care se afla a fost cuprins de flacari, informeaza B1 TV. Focul a izbucnit in jurul orei 04. 00 dimineata.

Incendiu puternic la un restaurant din Capitala

Un incendiu de proportii a izbucnit duminica dupa-amiaza la un restaurant din Sectorul 4 ai Capitalei. La fata locului au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri. Nicio persoana nu a fost ranita.

Momente de panica intr-un restaurant din Capitala, dupa ce localul a luat foc

Un restaurant din Capitala a ars. Focul ar fi pornit de la tabloul electric si s-a extins la mansarda. La restaurantul respectiv, aflat in apropierea unei benzinarii, urma sa inceapa o.

Internet wireless gratuit in parcurile Bazilescu, Venus, Kiseleff, Regina Maria si intr-o zona din Padurea Baneasa

Retea gratuita de internet wireless, fara parola, poate fi gasita in parcurile din Sectorul 1 al Capitalei, insa site-urile cu continut nerecomandat minorilor si conexiunile care faciliteaza pirateria de materiale protejate prin drepturi de autor sunt.

Garda de Mediu: O mie de reclamatii sunt legate de groapa de gunoi din Sectorul 1

Garda Nationala de Mediu a primit de la cetateni aproximativ o mie de sesizari care reclama un miros puternic, care apare periodic, acesta provenind de la depozitul de deseuri din Sectorul 1.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )