Libnet.ro
UNICEF

08:00

Incendiu intr-un bloc din cartierul bucurestean Crangasi. O femeie a murit

Antena3 Antena3,
Incendiu intr-un bloc din cartierul bucurestean Crangasi. O femeie a murit

O femeie de 66 de ani a murit arsa de vie in apartamentul in care locuia. Incendiul a pornit intr-un bloc din cartierul Crangasi din Capitala. Fumul gros a cuprins mai multe etaje ale. continuă pe Antena3

O femeie a murit intr-un incendiu izbucnit intr-un bloc din cartierul bucurestean Crangasi

O femeie de 65 de ani a murit, in noaptea de joi spre vineri, intr-un incendiu izbucnit in locuinta ei, aflata intr-un bloc din cartierul bucurestean Crangasi.

Incendiu intr-un bloc din Capitala. O femeie a ars de vie (VIDEO)

Tragedie in Capitala! O femeie a murit arsa de vie, dupa ce apartamentul in care se afla a fost cuprins de flacari, informeaza B1 TV. Focul a izbucnit in jurul orei 04. 00 dimineata.

Posibil atentat islamist intr-un tren din Germania: Un adolescent afgan a atacat cu un cutit si un topor mai multe persoane. Trei sunt in stare grava. Atacatorul a fost impuscat mortal de politisti (VIDEO)

Un adolescent afgan de 17 ani a atacat mai multe persoane intr-un tren din Germania, in landul german Bavaria, cu un cutit si un topor, reusind sa raneasca patru persoane, dintre care trei sunt i.

Atac cu toporul intr-un tren din Germania. 21 de raniti, dintre care unii in stare grava. Suspectul a fost impuscat mortal

Mai mult de 20 de persoane a fost ranite, luni seara, dupa ce un barbat i-a atacat cu un topor intr-un tren din Germania, scrie BBC. Politistii intervin in forta chiar in aceste momente,.

Incendiu puternic intr-o cladire din centrul Ankarei

Un incendiu puternic a avut loc, astazi, dupa-amiaza in centrul orasului Ankara, au afirmat mai multe surse citate de postul Fox News.

VIDEO+FOTO. LIVE TEXT. Focuri de arma intr-un mall din Munchen. Primul bilant: Trei morti. Politia nu stie UNDE sunt atacatorii

Impuscaturile au avut loc in aceasta dupa-amiaza, in mall-ul Olympia, din Munchen. imprejurarile sunt neclare, dar oamenii legii vorbesc despre un singur atacator, nu se stie inca daca este barbat sau femeie. Zona este inchisa, iar un elicopter survoleaza spatiul, scrie Suddeustche Zeitung, .

Internet wireless gratuit in parcurile Bazilescu, Venus, Kiseleff, Regina Maria si intr-o zona din Padurea Baneasa

Retea gratuita de internet wireless, fara parola, poate fi gasita in parcurile din Sectorul 1 al Capitalei, insa site-urile cu continut nerecomandat minorilor si conexiunile care faciliteaza pirateria de materiale protejate prin drepturi de autor sunt.

Imagini spectaculoase intr-un oras din Rusia! Un troleibuz a ars ca o torta dupa ce a fost lovit de un fulger (VIDEO)

Un autobuz a luat foc in noaptea de miercuri spre joi in orasul Petrozavodsk din nord-vestul Rusiei, potrivit francais. rt. com. Nord-vestul Rusiei a fost cuprins de o vreme mult mai calduroasa decat.

Orgii cu minore si videochat pentru clientii straini, intr-un apartament din Gaesti

Au crezut ca vor pleca sa munceasca, dar au cazut in plasa unor proxeneti care le-a sechestrat si obligat sa faca videochat pentru a-i imbogati. Este drama unor minore, ambele de 16 ani din Galati.

Momente de panica intr-un autobuz din judetul Timis! Un tanar a amenintat cu arma soferul si calatorii

Un tanar din Timis a amenintat cu pistolul calatorii si sofeul unui autobuz. Incidentul s-a produs marti seara, pe drumul ce leaga Lugojul de Ohaba-Forgaci, in timp ce autobuzul circula dinspre oras.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )