Libnet.ro
UNICEF

05:30

O femeie a murit intr-un incendiu izbucnit intr-un bloc din cartierul bucurestean Crangasi

Adevărul Adevărul,
O femeie a murit intr-un incendiu izbucnit intr-un bloc din cartierul bucurestean Crangasi

O femeie de 65 de ani a murit, in noaptea de joi spre vineri, intr-un incendiu izbucnit in locuinta ei, aflata intr-un bloc din cartierul bucurestean Crangasi. continuă pe Adevărul

Incendiu intr-un bloc din cartierul bucurestean Crangasi. O femeie a murit

O femeie de 66 de ani a murit arsa de vie in apartamentul in care locuia. Incendiul a pornit intr-un bloc din cartierul Crangasi din Capitala. Fumul gros a cuprins mai multe etaje ale.

Incendiu intr-un bloc din Capitala. O femeie a ars de vie (VIDEO)

Tragedie in Capitala! O femeie a murit arsa de vie, dupa ce apartamentul in care se afla a fost cuprins de flacari, informeaza B1 TV. Focul a izbucnit in jurul orei 04. 00 dimineata.

FOTO: Femeie blocata intr-un copac, cand incerca sa prinda un Pokemon

O femeie de New Jersey a solicitat interventia pompierilor, dupa ce a ramas blocata intr-un copac dintr-un cimitir, in timp ce incerca sa prinda un Pokemon.

Constantin Cibu, fost primar al Brailei si fost director al fabricii de excavatoare Promex SA, a murit intr-un spital din Bucuresti

Fostul primar al municipiului Braila, in perioada 2004 - 2008,Constantin Sever Cibu a incetat din viata. Avea 73 de ani si, in ultima perioada, s-a luptat cu o boala necrutatoare.

Kiev: Un celebru jurnalist rus a murit intr-o explozie in timp ce se afla la volanul masinii sefului sau (FOTO, VIDEO)

Un celebru jurnalist din Rusia, Pavel Cheremet, a murit la volanul propriei masini dupa ce autovehiculul a explodat pe strazile Kievului, potrivit francais. rt. com. Se pare ca masina ii apartinea sefului.

Trei persoane, inclusiv presupusul atacator, au murit intr-un incident armat

Trei persoane, inclusiv un presupus atacator inarmat, au fost impuscate mortal astazi intr-un incident in regiunea Lincolnshire din centrul Marii Britanii, transmite Press Association, preluata de Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )