Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bucuresti: Oprescu RETRAGE proiectul privind majorarea pretului gigacaloriei

România Liberă România Liberă,
Bucuresti: Oprescu RETRAGE proiectul privind majorarea pretului gigacaloriei

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, retrage proiectul privind majorarea pretului gigacaloriei, pentru ca nu este avizat de Autoritatea Publica de Reglementare a Serviciilor Publice AMRSP), conform unui comunicat al PMB, remis redactiei. continuă pe România Liberă

Oprescu retrage proiectul privind majorarea pretului gigacaloriei

Oprescu a retras din dezbaterea publica proiectul privind scumpirea gigacaloriei

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a decis retragerea din dezbaterea publica a proiectului de hotarare a Consiliului General privind aprobarea tarifelor de transport si distributie a energiei termice livrate prin puncte termice urbane de transport pentru consumatorii cu puncte termice proprii si a preturilor locale medii de facturare a energiei termice pentru consumatorii non-casnici, practicate de RADET.

Ponta: Proiectul privind reducerea CAS va fi pe biroul presedintelui la 15 septembrie cel tarziu

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Bistrita, raspunzand unei intrebari, ca proiectul de lege privind reducerea CAS va primi, luni, vot final la Senat, iar cel mai tarziu in 15 septembrie seful.

Kelemen Hunor: Proiectul privind autonomia este gata; avem nevoie de o noua Constitutie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, este de parere ca Romania are nevoie de o noua Constitutie si a afirmat ca decizia CCR referitoare la proiectul de revizuire a legii fundamentale arata ca nu are rost sa carpim amendarea Constitutiei, transmit surse din presa.

UPDATE. Proiectul privind amnistia, amanat din lipsa de cvorum

Senatul dezbate, luni, reexaminarea legii privind reducerea CAS la angajator, in urma cererii de reexaminare transmise de Traian Basescu, precum si proiectele privind amnistierea pensionarilor si a mamelor care au primit sume necuvenite din vina functionarilor, conform Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )