Libnet.ro
UNICEF

15:30

Bucuresti: Un tanar a fost retinut pentru evaziune din comert online cu pantofi sport si lenjerii de pat

B1 B1,
Bucuresti: Un tanar a fost retinut pentru evaziune din comert online cu pantofi sport si lenjerii de pat

Un tanar a fost retinut, sambata, de politistii bucuresteni, fiind cercetat pentru evaziune fiscala din comert online cu articole vestimentare si lenjerii de pat, potrivit unui comunicat al Politiei. continuă pe B1

Tanar din Capitala, retinut pentru evaziune din comert online cu pantofi sport

Un tanar care vindea online articole vestimentare, dar si lenjerii de pat, pe site-uri de specialitate, a fost retinut de politistii Capitalei, fiind suspectat de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 2,5 milioane de lei.

UPDATE: Politist rutier, accidentat de un sofer beat si fara permis. Este vorba despre un fost fotbalist, Roberto Daniel Niculescu. A fost retinut pentru tentativa de omor calificat

Un tanar care conducea baut si fara a avea permis de conducere, a accidentat un politist care dirija circulatia intr-o intersectie din Sectorul 6 al Capitalei, acesta din urma ajungand la spital, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau. Barbatul se numeste Roberto Daniel Niculescu si a fost retinut pentru 24 de ore. Acesta a fost dus la Tribunalul Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva pentru tentativa de omor calificat.

UPDATE: Politist rutier, accidentat de un sofer beat si fara permis. Tanarul a fost retinut pentru tentativa de omor. Ar fi vorba despre un fost fotbalist (SURSE)

Un tanar care conducea baut si fara a avea permis de conducere, a accidentat un politist care dirija circulatia intr-o intersectie din Sectorul 6 al Capitalei, cesta din urma ajungand la spital, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau.

Perchezitii in comuna Salcia Un barbat de 47 de ani a fost retinut pentru talharie

Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Rosiorii de Vede sprijiniti de luptatori din cadrul SAS au efectuat o perchezitie domiciliara in locuintele a doi barbati, in varsta de 47si respectiv 77 ani, ambii din comuna Salcia.

Un barbat a fost retinut, dupa ce a primit 50.000 de euro sa faca trafic de influenta la CAB

Un barbat judecat pentru coruptie a fost retinut de procurorii DNA, joi, dupa ce, cand se afla in arest preventiv, a promis unei persoane ca va interveni in favoarea acesteia la judecatori ai Curtii de Apel Bucuresti, in schimbul a 50. 000 de euro, primiti ulterior, dupa eliberare, transmite Mediafax.

Primarul Troaca a fost trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Primarul comunei Pades, Mihari Troaca, aflat in stare de arest preventiv, a fost trimis in judecata pentru evaziune fiscala de Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj.

UPDATE. Alin Ionescu, patronul firmei Shelter Security, arestat preventiv. Firmele folosite pentru evaziune erau deschise pe numele unor consumatori de droguri

Patronul firmei Shelter Security, Alin Ionescu, si contabila institutiei, Roxana Aron, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, acestia fiind cercetati pentru evaziune fiscala. Unele dintre firmele fantoma erau deschise pe numele unor consumatori de droguri.

Cinci barbati, intre care doi afaceristi din Craiova, cercetati pentru evaziune cu fier vechi

Cinci barbati,intre care doi administratori de firma sunt cercetati de politistii din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Craiova - Biroul de Investigarea Fraudelor pentru evaziune fiscala cu deseuri metalice feroase si neferoase.

Noi reguli pentru comerciantii din piete

Certificatul de producator pentru comerciantii din piete va fi inlocuit cu un atestat de producator si unul de comercializare a produselor, arata un proiect de lege a pietelora, adoptat de Camera Deputatilor, potrivit Digi 24.

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, arestat preventiv pentru evaziune fiscala

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. in acelasi dosar, contabila omului de afaceri este de asemenea cercetata in stare de arest. Decizia apartine.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )