Libnet.ro
UNICEF

14:01

Bucurie mare in penitenciarele din tara.

România Liberă România Liberă,
Bucurie mare in penitenciarele din tara.

Primii detinuti eliberati de la 1 februarie, dupa intrarea in vigoare a noilor Coduri, Penal si de Procedura Penala sunt autori de inselaciuni sau furturi. Pe de alta parte, cei condamnati pentru viol sau omor beneficiaza de reducerea pedepsei sau de internarea in centre de reeducare. Reducerea pedepselor pentru diverse infractiuni da posibilitatea celor incarcerati sa scape din inchisoare, desi conform vechiului Cod Penal aveau de ispasit o perioada mai lunga dupa gratii. Altora li se . continuă pe România Liberă

Agentia Moodys SCADE ratingul Ucrainei, pe fondul crizei din tara

Moodys a coborat ratingul de credit al Ucrainei de la Caa1 la Caa2, cu perspectiva negativa, din cauza escaladarii tensiunilor sociale si politice din tara, care genereaza riscul aparitiei unei crize.

Ucraina: Armata cere presedintelui Yanukovici sa ia 'masuri de urgenta' pentru a stabiliza situatia din tara. Victoria Nuland merge la Kiev pentru a incuraja 'formarea unui nou guvern'

Armata ucraineana i-a cerut presedintelui Viktor Ianukovici sa ia masuri de urgenta pentru a stabiliza situatia din tara, se arata intr-un comunicat de presa publicat vineri dimineata pe site-ul Ministerului ucrainean al Apararii, potrivit AFP. Intre timp, Departamentul de stat american a anuntat ca asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, se va opri la Kiev saptamana viitoare, in cadrul unei vizite in Europa, ocazie cu care se va intalni cu oficiali guvernamentali, lideri ai opozitiei, ai societatii civile si cu reprezentanti ai mediului de afaceri.

Consumul national de gaze a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al.

Consumul de gaze, la cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna, din cauza temperaturilor.

Record la consumul de gaze:Vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani.

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al consumului de gaze s-a inregistrat la inceputul lunii februarie 2012, cand la nivel national s-au utilizat 72 de milioane de metri cubi pe zi, conform Agerpres. Importurile de gaze au crescut semnificativ, respectiv cu peste 50% fata de acum doua saptamani, din cauza scaderii .

Cel mai scump site din tara, un dezastru total. Specialistii romani: 'E sortit sa fie accesat doar de cei platiti sa faca asta'

Portalul eRomania este mult sub standardele actuale, potrivit unui raport independent realizat de experti din domeniul Internetului. Site-ul a obtinut o nota mult sub media pietei, de la pagini, cautare, login, aspecte juridice, securitate sau SEO.

Cea mai mare descoperire din domeniul energiei neconventionale poate schimba lumea

Putem fi contemporani unui eveniment care poate schimba din temelii societatea umana, un moment la fel de revolutionar ca si cel al descoperirii motorului cu aburi, in 1712.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )