Libnet.ro
UNICEF

22:30

B.U.G Mafia Romanie, fa galagie! reportaj de la concertul adevaratilor baieti de cartier. De la baietii astia am deprins sa spunem adevarul.

Hotnews Hotnews,
 B.U.G Mafia Romanie, fa galagie! reportaj de la concertul adevaratilor baieti de cartier. De la baietii astia am deprins sa spunem adevarul.

Am crescut cu B. G Mafia, pe dupa blocurile gri. Am avut o copilarie poetica, de cartier, la sfarsitul anilor 90, apoi am traversat anii 2000, in tranzitia sublima, cand din blocuri comuniste rasunau boxele cu versurile lui Uzzi: E capitala Romaniei, e, e, e Bucuresti/ E mai mult decat atat, e, e sa dovedesti/ Romanii si romancele, tiganii si tigancile/ Guvernu', banii, gaborii, gainarii. Nu-mi imaginez cum ar fi fost adolescenta mea fara adevaratii baieti de cartier. De aia am fost in weekend la concertul Mafia de la Arenele Romane sa vad daca Tataee, Caddy si Uzzi mai pot sa-mi dea supradoza. continuă pe Hotnews

B.U.G Mafia Romanie, fa galagie! reportaj de la concertul adevaratilor baieti de cartier

Am crescut cu B. G Mafia, pe dupa blocurile gri. Am avut o copilarie poetica, de cartier, la sfarsitul anilor 90, apoi am traversat anii 2000, in tranzitia sublima, cand din blocuri comuniste rasunau boxele cu versurile lui Uzzi: E capitala Romaniei, e, e, e Bucuresti/ E mai mult decat atat, e, e sa dovedesti/ Romanii si romancele, tiganii si tigancile/ Guvernu', banii, gaborii, gainarii. Nu-mi imaginez cum ar fi fost adolescenta mea fara adevaratii baieti de cartier. De aia am fost in weekend la concertul Mafia de la Arenele Romane sa vad daca Tataee, Caddy si Uzzi mai pot sa-mi dea supradoza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )