Libnet.ro
UNICEF

15:00

Bugetul pe 2015 ar putea primi votul final sambata

Antena3 Antena3,
Bugetul pe 2015 ar putea primi votul final sambata

Parlamentarii reiau dezbaterile pe buget, sambata dimineata. Votul final ar putea fi dat sambata. Plenul reunit al Senatului si Camerei a finalizat, vineri, dezbaterile asupra proiectului de buget pe. continuă pe Antena3

Parlamentarii dau astazi votul final pe buget

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor reia sambata dimineata dezbaterile pe bugetul asigurarilor sociale, urmand ca tot astazi sa fie dat votul final pe cele doua bugete.

UPDATE. Votul final pe buget va avea loc duminica dimineata

Votul final pe buget va avea loc duminica dimineata, la ora 10:00. Decizia a fost luata sambata dimineata---Parlamentarii reiau dezbaterile pe buget, sambata dimineata. Votul final ar putea fi dat.

Parlamentarii voteaza duminica bugetul

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor a reluat sambata dimineata dezbaterile pe bugetul asigurarilor sociale, urmand ca maine sa fie dat votul final pe cele doua bugete.

Bugetul asigurarilor sociale a trecut de Parlament, dupa ce alesii s-au adunat cu greu la serviciu. Votul final la proiectele de buget va fi dat duminica (VIDEO)

Parlamentarii s-au adunat destul de greu sambata la serviciu si nu toti au avut chef sa munceasca. Satul sa ii vada cum se plimba prin sala de plen, seful Camerei Deputatilor le-a cerut alesilor sa se.

Parlamentarii au finalizat dezbaterile la proiectul de buget pe 2015. Cand are loc votul final

Proiectul bugetului de stat pe anul 2015 este dezbatut, vineri, in sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, in prezenta premierului Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )