Libnet.ro
UNICEF

17:30

UPDATE. Votul final pe buget va avea loc duminica dimineata

Antena3 Antena3,
UPDATE. Votul final pe buget va avea loc duminica dimineata

Votul final pe buget va avea loc duminica dimineata, la ora 10:00. Decizia a fost luata sambata dimineata---Parlamentarii reiau dezbaterile pe buget, sambata dimineata. Votul final ar putea fi dat. continuă pe Antena3

Parlamentarii dau astazi votul final pe buget

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor reia sambata dimineata dezbaterile pe bugetul asigurarilor sociale, urmand ca tot astazi sa fie dat votul final pe cele doua bugete.

Bugetul de stat pe 2015, adoptat de comisiile de buget-finante, dupa trei zile de dezbateri

Comisiile de buget-finante din Camera Deputatilor si Senat au adoptat, joi, proiectul bugetului de stat pe 2015, cu doar doua voturi impotriva si o abtinere, cu unele amendamente, dupa un maraton de dezbateri, care a durat trei zile, potrivit Mediafax. Raportul comisiei de buget-finante urmeaza sa intre, vineri in dezbaterea plenului Parlamentului, iar votul final ar putea avea loc duminica, in aceeasi zi cu depunerea juramantului in fata Legislativului de catre noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis.

Parlamentarii voteaza duminica bugetul

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor a reluat sambata dimineata dezbaterile pe bugetul asigurarilor sociale, urmand ca maine sa fie dat votul final pe cele doua bugete.

Bugetul pe 2015 ar putea primi votul final sambata

Parlamentarii reiau dezbaterile pe buget, sambata dimineata. Votul final ar putea fi dat sambata. Plenul reunit al Senatului si Camerei a finalizat, vineri, dezbaterile asupra proiectului de buget pe.

Vanatoarea de la Balc va avea loc in 20-21 decembrie, confirma Directia Sanitar Veterinara Bihor

Pentru prima data din 2005, traditionala vanatoare de mistreti de pe domeniul cinegetic privat de la Balc va avea loc mai repede, in decembrie, nu in ianuarie, cum era de obicei. Directorul Directiei Sanitar Veterinare si Pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Bihor, dr. Remus Motoc, a precizat joi pentru Agerpres ca s-a primit solicitarea scrisa din partea omului de afaceri Ion Tiriac, prin care se cere supravegherea de specialitate sanitar-veterinara a evenimentului ce va avea loc sambata si duminica, pe 20 si 21 decembrie.

Vladimir Putin: In Rusia nu pot avea loc revolutii de palat pentru ca nu exista palate

Vladimir Putin a declarat joi, in cadrul conferintei de presa anuale, ca in Rusia nu pot avea loc revolutii de palat pentru ca in aceasta tara nu exista palate, relateaza RIA Novosti. Multi critici ai presedintelui Putin au popularizat.

Cand vor avea loc evaluarile la finalul claselor a a II-a, a IV-a si a VI-a

Evaluarile nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in perioada 18 mai - 3 iunie, in anul scolar 2014 - 2015, potrivit unui ordin al ministrului Educatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )