Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un bulevard din Bucuresti este BLOCAT dupa un accident rutier cu patru masini

România Liberă România Liberă,
Un bulevard din Bucuresti este BLOCAT dupa un accident rutier cu patru masini

Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6 este blocat marti dupa-amiaza, in urma unui accident rutier in care au fost implicate patru masini. continuă pe România Liberă

Un accident rutier a paralizat traficul pe strada Iuliu Maniu din Capitala

Circulatia este blocata marti dupa-amiaza pe strada Iuliu Maniu din Capitala in urma unui accident rutier din care a rezultat si accidentarea usoara a unei femei, a anuntat Brigada Rutiera.

Accident pe strada Vasile Lascar din Bucuresti

Un accident rutier a avut loc, luni dimineata, pe strada Vasile Lascar din Bucuresti.

Niciun cont al unei institutii publice sau agent economic nu este blocat din cauza ELCEN

ACTUALIZARE 17:42 PMB: Mai multe scoli si spitale au conturile blocate de ELCEN Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a solicitat astazi sprijin premierului Ciolos pentru a rezolva situatia referitoare la sistemul de termoficare din Bucuresti, in conditiile blocarii conturilor de catre ELCEN in cazul unor spitale si scoli, potrivit unui comunicat al PMB. ----------- Niciun cont al unei institutii publice sau agent economic nu este in acest moment blocat din cauza sau la cererea Electrocentrale Bucuresti ELCEN), transmite compania intr-un comunicat, precizand ca a initiat demersurile pentru recuperarea sumelor pe care RADET le datoreaza, pentru agent termic livrat in mai 2013-decembrie 2014 si neachitat, fiind initiata executarea silita prin instituirea popririi la tert poprit, debitori ai regiei.

Accident rutier, la iesirea din Ramnicu Sarat, soldat cu patru raniti

Un accident rutier, produs in jurul orei 10. 00, pe DN2 E85, la opt kilometri de Ramnicu Sarat, in zona Manastirii Podul Bulgarului, s-a soldat cu ranirea a patru persoane. in urma impactulului frontal dintre autoturisme, trei pasageri au ramas incarcerati.

Scene socante pe un bulevard din Iasi. Un sofer s-a luat la bataie cu oricine i-a iesit in cale, inclusiv politisti - VIDEO

Scene socante au fost filmate pe un bulevard din Iasi. Un sofer baut a luat la bataie pe oricine i-a iesit in cale, scrie observator. tv. A inceput cu un alt sofer care a incercat sa il.

Vesti bune pentru soferii din Bucuresti: Traficul pe soseaua Stefan cel Mare revine la normal

Circulatia va fi reluata in conditii normale, miercuri, pe soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti la intersectia cu calea Floreasca, unde acum o saptamana s-a surpat carosabilul din cauza.

Gigi Becali, decizie bomba: Se muta din Bucuresti! Ce se intampla cu Steaua

Gigi Becali a luat o decizie radicala: pleaca din Bucuresti. Motivul: are de gand sa faca investitii majore intr-un alt oras din Romania. Gigi Becali are de gand sa faca un spital.

Accident rutier pe DN10. O persoana a murit

Un barbat in varsta de 45 de ani a murit, sambata, dupa ce a intrat cu autoturismul intr-un copac, pe DN 10, intre localitatile buzoiene Cislau si Viperesti.

Doua persoane, ranite intr-un accident rutier la intersectia dintre Centura Capitalei si autostrada A2

Doua persoane au fost ranite si transportate la spital, in urma unui accident care a avut loc, sambata dimineata, la intersectia dintre Centura Capitalei, in judetul Ilfov, si Autostrada Soarelui.

Razboi intre activistii de mediu si reprezentantii Primariei Capitalei, dupa taierile masive de copaci din Bucuresti (VIDEO)

Razboi intre activistii de mediu si reprezentantii Primariei Capitalei, dupa taierile masive de copaci in Bucuresti. Desi cei din primarie spun ca au fost taiati arbori care erau uscati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )