Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bulgaria: Marea Britanie are nevoie de imigranti est-europeni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bulgaria: Marea Britanie are nevoie de imigranti est-europeni

Marea Britanie are nevoie de imigranti est-europeni deoarece cetatenii britanici nu sunt capabili sa desfasoare munci grele si nu sunt dispusi sa renunte la beneficiile sociale pentru activitati sezoniere, potrivit unui document trimis de Guvernul bulgar Ministerului britanic de Interne si citat de persa internationala. continuă pe Ziarul Bursa

Bulgaria insista ca Marea Britanie are nevoie de imigranti est-europeni

Marea Britanie are nevoie de imigranti est-europeni deoarece propriii sai cetateni nu sunt capabili sa desfasoare munci grele sau nu sunt dispusi sa renunte la beneficiile sociale pentru activitati sezoniere, se arata intr-un document trimis de Guvernul bulgar Ministerului britanic de Interne, potrivit Mediafax.

Mesajul Bulgariei pentru Marea Britanie: Aveti nevoie de imigranti est-europeni

Marea Britanie are nevoie de imigranti est-europeni deoarece propriii sai cetateni nu sunt capabili sa desfasoare munci grele sau nu sunt dispusi sa renunte la beneficiile sociale pentru activitati.

Guvernul bulgar: Marea Britanie are nevoie de imigranti pentru ca localnicii sunt lenesi

Executivul de la Sofia a transmis o adresa oficiala catre Londra in care insista ca ipoteza conform careia bulgarii merg in Marea Britanie pentru a beneficia de ajutoarele sociale de acolo este un mit si ca imigrantii est-eusropeni sunt esentiali pentru sectorul agricol britanic pentru ca localnicii sunt lenesi.

Nigel Farage: Marea Britanie nu ar trebui sa-si deschida neconditionat portile pentru Bulgaria si Romania

Marea Britanie nu trebuie sa-si deschida neconditionat portile pentru Bulgaria si Romania, a declarat Nigel Farage, liderul UKIP Partidul pentru Independenta Marii Britanii), in cadrul unui discurs la.

Marea Britanie nu ar trebui sa-si deschida neconditionat portile pentru Romania

Marea Britanie nu trebuie sa-si deschida neconditionat portile pentru Bulgaria si Romania, considera Nigel Farage, liderul Partidului pentru Independenta Marii Britanii UKIP), conform surselor de presa.

Jay-Z va avea un invitat special la viitoarele concerte din Marea Britanie! Vezi aici despre cine este vorba!

Rapperul va sustine la inceputul lunii octombrie cateva concerte in Marea Britanie care fac parte din turneul de promovare al celui mai recent album al sau, Magna Carta Holy Grail. Si ca sa nu vina cu mana goala pentru fanii sai, artistul a decis sa le faca o mica surpriza si sa aduca un invitat .

Joburi in Irlanda si Marea Britanie pentru somerii ialomiteni

Reteaua EURES ofera somerilor ialomiteni si nu numai noi oportunitati de angajare in strainatate. De data aceasta, in Irlanda si Marea Britanie. Nici oferta pe plan local nu este deloc de neglijat, fiind disponibile, in momentul de fata, aproximativ 200 de locuri de munca la nivelul judetului Ialomita.

FOTO VIDEO O mama din Marea Britanie dezaproba interzicerea concursurilor de frumusete pentru minori

Controverse in industria frumusetii. Dupa ce zilele trecute senatul francez a adoptat un proiect legislativ care interzice concursurile de miss pentru fetele sub 16 ani, o mama din Marea Britanie a iesit la rampa pentru a contesta decizia autoritatilor. Femeia sustine ca, de fapt, aceste competitii cresc increderea in sine a copiilor si le dezvolta creativitatea.

Romania, UMILITA in Marea Britanie. Sunt niste bande de CRIMINALI

Liderul partidului nationalist si eurosceptic UKIP Nigel Farage urmeaza sa plaseze vineri temerile cu privire la sosirea unui aflux de romani si bulgari in Marea Britanie, incepand din ianuarie, in centrul.

Franta si Marea Britanie se aliaza in domeniul militar

Marea Britanie isi va concretiza planurile de cooperare militara cu Franta, in timp ce avertizeaza UE ca vrea sa intervina prea mult in problemele de Aparare. Cele doua mari state ale Europei sunt cele mai importante puteri militare ale Uniunii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )