Libnet.ro
UNICEF

07:00

Burleanu impotriva petitiei de gratiere a lui Gica Popescu

Online Sport Online Sport,
Burleanu impotriva petitiei de gratiere a lui Gica Popescu

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, spune ca nu va semna petitia initiata pentru gratierea lui Gica Popescu de catre presedintele Romaniei. continuă pe Online Sport

Cerere de GRATIERE pentru Gica Popescu. Presedintele Dunarea Calafat vrea sa-l scoata din inchisoare pe fostul international

Reprezentantii primului club la care a evolutat Gica Popescu ii cer presedintelui Traian Basescu sa il gratieze. Acestia spera sa ii convinga pe cei din generatia de aur si pe fostii componenti ai.

Cerere de gratiere pentru Gica Popescu

Gica Popescu a ajuns in spatele gratiilor dupa ce a fost condamnat definitiv la trei ani si o luna de inchisoare in Dosarul Transferurilor, iar stirea ca fostul capitan al nationalei Romaniei este privat de libertate a facut rapid inconjurul lumii.

Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF: Nu voi semna petitia de gratiere a lui Gica Popescu

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la baza sportiva de la Mogosoaia, ca nu va semna petitia de gratiere a lui Gica Popescu, condamnat la inchisoare in Dosarul Transferurilor, chiar daca fostii fotbalisti ai generatiei de aur se vor supara.

Un senator buzoian cere gratiere pentru Gica Popescu. A lansat o petitie online, pentru eliberarea Baciului

Parlamentarii se solidarizeaza si ei cu fostul fotbalist Gica Popescu, condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor. Senatorul UNPR de Buzau, Constantin Popa, a initiat petitia online Gratiere pentru Gica Popescu, astfel ca semnaturile stranse sa se adauge la lista de argumente menite sa-l elibereze pe fostul mare fotbalist.

VIDEO INTERVIU Ce spune Catalin Tolontan despre o eventuala gratiere a lui Gica Popescu

Jurnalistul Catalin Tolontan, redactor sef la Gazeta Sporturilor, cotidian care a inceput in urma cu mai bine de sapte ani anchetele pe tema transferurilor din fotbal, a discutat cu cititorii Hotnews. ro despre o eventuala gratiere a lui Gica Popescu. Cred ca fie actualul presedinte, Traian Basescu, fie urmatorul presedinte va fi tentat sa il gratieze pe Gica Popescu, a afirmat Catalin Tolontan in cadrul interviului video. In ceea ce priveste verdictul din Dosarul Transferurilor, jurnalistul considera ca acesta functioneaza ca o supapa sociala. Intra in articol pentru a urmari interviul.

Valeriu Zgonea: As semna o petitie de gratiere pentru Gica Popescu (VIDEO)

Presedintele CamereiDeputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, ca daca va fi nevoie, va semna o eventuala petitie de gratiere a lui GicaPopescu. Gica Popescu este prietenul meu, am jucat fotbal.

Balaci sustine gratierea lui Gica Popescu si il critica pe Burleanu

Fostul mare fotbalist Ilie Balaci se declara in favoarea solutiei de gratiere a lui Gica Popescu si este neincrezator cand vine vorba despre Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF.

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu: Nu semnez petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Decizia justitiei e un act normal (VIDEO)

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, spune ca nu va semna petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Burleanu, care a lucrat si in administratia prezidentiala, isi explica.

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu: Nu semnez petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Decizia justitiei e un act normal (VIDEO)

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, spune ca nu va semna petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Burleanu, care a lucrat si in administratia prezidentiala, isi explica.

Liderii politici din Romania sustin gratierea lui Gica Popescu. Cum se obtine o gratiere

Sustinerea pentru Gica Popescu, condamnat in dosarul Transferurilor la trei ani si o luna de inchisoare, nu a intarziat sa apara. Politicieni, persoane publice, dar si presedintele clubului Dunarea Calafat, primul club la care Baciul a jucat, sustin gratierea fostului fotbalist.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )