Libnet.ro
UNICEF

20:00

Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere pentru a doua sedinta consecutiva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere pentru a doua sedinta consecutiva

Bursa de la Bucuresti a inchis joi in crestere, pentru a doua sedinta consecutiva, pe volume peste media zilnica de anul trecut, evolutia fiind determinata de asteptarile de pe pietele externe ca Banca Centrala Europeana va lansa la finele lunii un program de achizitii de obligatiuni guvernamentale. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa a inchis in crestere pentru a doua sedinta consecutiva

Bursa de la Bucuresti a inchis joi in crestere, pentru a doua sedinta consecutiv, pe volume peste media zilnica de anul trecut, evolutia fiind determinata de asteptarile de pe pietele externe ca Banca Centrala Europeana va lansa la finele lunii un.

A doua sedinta de scadere

Bursa de la Bucuresti a inchis marti in scadere, pentru a doua sedinta consecutiv, traiectoria descendenta fiind determinata in principal de actiunile OMV Petrom SNP), Fondul Proprietatea FP) si BRD - Groupe Societe Generale BRD).

Prima sedinta, pe verde

Bursa de la Bucuresti a inchis miercuri in crestere, cu o revenire mai putenirca a actiunilor din sectorul energetic, sustinuta de optimismul de pe pietele externe ca Banca Centrala Europeana BCE) va lansa un program de achizitii de obligatiuni guvernamentale.

Valutele cresc moderat in a doua sedinta valutara a anului

Moneda europeana s-a apreciat si in a doua sedinta valutara din acest an, modesta, si a castigat astfel 0,09 bani, fiind cotata la valoarea de 4,4982 lei, dupa ce luni valora 4,4973 lei.

Bursa de Valori Bucuresti plateste 300$ pentru cel mai bun logo AeRO

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a lansat recent un concurs pentru cel mai bun design de logo pentru AeRO, piata dedicata companiilor antreprenoriale, startup-urilor si IMM-urilor. Castigatorul va incasa aproape 300 de dolari.

HTC vede luminita de la capatul tunelului: rezultate in crestere pentru prima data in ultimii trei ani

HTC ar putea fi pe drumul cel bun in ceea ce priveste revenirea dupa ce taiwanezii au inregistrat primele rezultate pozitive dupa ani de pierderi. Potrivit datelor companiei , T4 a fost primul trimestru pentru asiatici care a adus rezultate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )