Libnet.ro
UNICEF

10:59

Bursa din Chicago isi ajusteaza ofertele pentru contractele pe graul european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din Chicago isi ajusteaza ofertele pentru contractele pe graul european

CME Group Inc. va lansa trei noi contracte lunare futures pentru piata graului din Marea Neagra, in conditiile in care operatorul bursier american s-ar putea confrunta cu o contraoferta din partea rivalului european Euronext NV, informeaza Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Constructorii si dezvoltatorii imobiliari din Dobrogea s-au asociat, pentru combaterea birocratiei

Cea mai mare structura asociativa din domeniul constructiilor din sud-estul Romaniei, Asociatia Constructorilor si Investitorilor Dobrogea ACID) a fost infiintata, saptamina trecuta, de un grup de oameni de afaceri din Constanta si Tulcea, pentru a apara, prin toate mijloacele legale, drepturile si interesele constructorilor, dezvoltatorilor imobiliari, producatorilor de materiale de constructii in relatia cu autoritatile publice locale si centrale si cu furnizorii de utilitati.

GE Money Bank se pregateste de listare la Bursa din Praga

GE Money Bank, societatea care reuneste operatiunile derulate de GE Capital in Republica Ceha, vrea sa-si listeze actiunile la Bursa de Valori din Praga, ca parte a eforturilor General Electric din SUA de a se retrage de pe segmentul financiar si de a se reorienta pe cel industrial, in care si are radacinile.

Jurnalist din Mures, retinut de DNA pentru santaj

Julien Tanasa a fost retinut pentru santaj in urma unui flagrant organizat de procurorii Serviciului Teritorial Targu Mures al DNA, urmand sa fie prezentat marti in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:59

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )