Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bursa din Polonia pregateste terenul pentru listarea companiilor romanesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din Polonia pregateste terenul pentru listarea companiilor romanesti

Reprezentantii Bursei din Varsovia isi mentin strategia anuntata recent, potrivit careia Warsaw Stock Exchage WSE) isi doreste sa atraga la listare tot mai multe companii din regiunea Europei Centrale si de Est. continuă pe Ziarul Bursa

IKEA a cumparat terenul pentru al doilea magazin de la noi

Retailerul suedez IKEA a anuntat achizitia unui teren pentru construirea celui de-al doilea magazin din tara noastra, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Franta vinde 0,9% din fostul GDF Suez, pentru 370 milioane de euro

Guvernul de la Paris a angajat banci pentru a vinde in urmatoarele trei luni o participatie de pana la 0,9%, aproximativ 22 milioane de actiuni, in compania de utilitati Engie fosta GDF Suez), o tranzactie evaluata la 370 milioane de euro, transmit Bloomberg si Reuters, potrivit Agerpres.

Roche Romania sustine copiii din comunitatile rurale doljene, pentru al doilea an consecutiv

Roche Romania se alatura in aceasta luna colegilor din peste 130 de filiale ale companiei din intreaga lume si sustine editia a 12-a a campaniei umanitare Roche Children 's Walk, prin care o parte din donatiile angajatilor companiei vor ajunge la copiii din 13 comunitati sarace din judetul Dolj.

Tradare sau SPIONAJ ? Rusia ar detine din Franta TEHNOLOGIE MILITARA pentru a construi nave portelicopter

Franta a livrat Rusiei documentatie si tehnologie pentru a-si putea construi nave portelicopter tip Mistral, sustine Alexei Diky, directorul Departamentului de Cooperare Tehnica Militara al Rusiei.

Sefa Serviciului de Expertiza Medicala din Braila, arestata preventiv pentru luare de mita in forma continuata

Sefa Serviciului de Expertiza Medicala din Braila, Ana Boala, si Rodica Tone, o angajata a institutiei, au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, iar Cristinel Andreicut, o alta angajata, a fost.

Incident la Aeroportul din Timisoara. Motivul bizar pentru care un avion a RATAT decolarea

Un avion al companiei Wizz Air care avea ca destinatie Bruxelles a ratat, miercuri, decolarea de pe Aeroportul Traian Vuia din Timisoara, dupa ce a lovit o pasare.

Student din New York, arestat pentru ca planuia sa detoneze o bomba improvizata in numele Statului Islamic

Un student din New York, in varsta de 20 de ani, a fost arestat de autoritatile federale, acesta fiind acuzat ca planuia sa detoneze o bomba improvizata intr-o oala sub presiune, in numele gruparii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.272 seconds )