Libnet.ro
UNICEF

19:30

Incident la Aeroportul din Timisoara. Motivul bizar pentru care un avion a RATAT decolarea

România Liberă România Liberă,
Incident la Aeroportul din Timisoara. Motivul bizar pentru care un avion a RATAT decolarea

Un avion al companiei Wizz Air care avea ca destinatie Bruxelles a ratat, miercuri, decolarea de pe Aeroportul Traian Vuia din Timisoara, dupa ce a lovit o pasare. continuă pe România Liberă

Un matematician explica MOTIVUL pentru care nu se gasesc RESTURILE zborului MH370

La mai mult de un an de la disparitia avionului malaezian MH370, cu 239 de persoane la bord, un cercetator explica prin formule matematice motivul pentru care epava aeronavei nu a putut fi localizata nici pana.

Arad: Un politist a fost retinut pentru tentativa de omor in cazul sportivului batut si aflat in coma la un spital din Timisoara

Un agent de la Politia Rutiera Arad a fost retinut, sambata seara, pentru 24 de ore, pentru ca l-ar fi batut pe sportivul de 23 de ani care a fost internat in coma la un spital din Timisoara, informeaza.

Parcul Botanic din Timisoara, transformat in spalatorie auto: in loc sa ude florile, un angajat s-a gandit sa-si spele masina

Un angajat al societatii Horticultura, societatea care administreaza Parcul Botanic din Timisoara s-a gandit sa treaca la treaba, daca tot a gasit o sursa de apa. Doar ca in loc sa stropeasca florile,.

Roche Romania sustine copiii din comunitatile rurale doljene, pentru al doilea an consecutiv

Roche Romania se alatura in aceasta luna colegilor din peste 130 de filiale ale companiei din intreaga lume si sustine editia a 12-a a campaniei umanitare Roche Children 's Walk, prin care o parte din donatiile angajatilor companiei vor ajunge la copiii din 13 comunitati sarace din judetul Dolj.

Emil Calota (ANRE): Degradarea si dezorganizarea sistemului centralizat de alimentare cu energie termica din marile orase ale Romaniei, problema critica pentru care, deocamdata, nu exista o solutie la nivel national

Vicepresedintele Agentiei Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), Emil Calota, a declarat marti ca dezorganizarea sistemului centralizat de incalzire in marile orase din Romania, inclusiv in.

7 motive pentru care este in regula sa plangi

Plansul este conexiunea emotionala a oamenilor cu lumea. Insa aceasta actiune este privita ca un semn de slabiciune, cand de fapt demonstreaza puterea care exista in fiecare om. Plansul iti permite sa celebrezi lucrurile.

Spania spera la un acord intre Grecia si creditorii internationali pentru care este necesar un efort din partea guvernului grec

Ministrul economiei al Spaniei, Luis de Guindos, si-a exprimat speranta pentru un acord intre Grecia si creditorii internationali, indemand totodata Atena sa faca un efort, informeaza AFP, potrivit.

ABUZURI: Fostii sefi ai unui spital din Slobozia incheiau contracte pentru cursuri de specializare care NU s-au tinut

Polistii efectueaza, luni dimineata, noua perchezitii in judetele Ialomita si Tulcea, printre care si la un spital din Slobozia la care fosta conducere este suspectata de abuz in serviciu si fals intelectual.

Sefa Serviciului de Expertiza Medicala din Braila, arestata preventiv pentru luare de mita in forma continuata

Sefa Serviciului de Expertiza Medicala din Braila, Ana Boala, si Rodica Tone, o angajata a institutiei, au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, iar Cristinel Andreicut, o alta angajata, a fost.

Student din New York, arestat pentru ca planuia sa detoneze o bomba improvizata in numele Statului Islamic

Un student din New York, in varsta de 20 de ani, a fost arestat de autoritatile federale, acesta fiind acuzat ca planuia sa detoneze o bomba improvizata intr-o oala sub presiune, in numele gruparii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2858 seconds )