Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un matematician explica MOTIVUL pentru care nu se gasesc RESTURILE zborului MH370

Antena3 Antena3,
Un matematician explica MOTIVUL pentru care nu se gasesc RESTURILE zborului MH370

La mai mult de un an de la disparitia avionului malaezian MH370, cu 239 de persoane la bord, un cercetator explica prin formule matematice motivul pentru care epava aeronavei nu a putut fi localizata nici pana. continuă pe Antena3

Vara cresc sansele de a face copii. Cercetatorii explica motivul

Potrivit studiilor realizate de oamenii de stiinta italieni, barbatii ar fi mai fertili in timpul verii. Lunile iulie si august se pare ca ar fi cele mai bune luni din an pentru a incerca sa facem un copil, pentru cp motilitatea spermatozoizilor functioneaza la capacitate maxima, spun specialistii.

7 motive pentru care este in regula sa plangi

Plansul este conexiunea emotionala a oamenilor cu lumea. Insa aceasta actiune este privita ca un semn de slabiciune, cand de fapt demonstreaza puterea care exista in fiecare om. Plansul iti permite sa celebrezi lucrurile.

Spania spera la un acord intre Grecia si creditorii internationali pentru care este necesar un efort din partea guvernului grec

Ministrul economiei al Spaniei, Luis de Guindos, si-a exprimat speranta pentru un acord intre Grecia si creditorii internationali, indemand totodata Atena sa faca un efort, informeaza AFP, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )