Libnet.ro
UNICEF

12:30

Spania spera la un acord intre Grecia si creditorii internationali pentru care este necesar un efort din partea guvernului grec

B1 B1,
Spania spera la un acord intre Grecia si creditorii internationali pentru care este necesar un efort din partea guvernului grec

Ministrul economiei al Spaniei, Luis de Guindos, si-a exprimat speranta pentru un acord intre Grecia si creditorii internationali, indemand totodata Atena sa faca un efort, informeaza AFP, potrivit. continuă pe B1

Spania spera la un acord intre Grecia si creditorii sai si ii cere Atenei sa faca un efort

Ministrul economiei al Spaniei, Luis de Guindos, a declarat marti ca spera la un acord intre Grecia si creditorii sai, indemnand Atena sa faca un efort, dupa esuarea unui nou ciclu de negocieri,.

Bruxelles: Discutiile dintre Grecia si creditorii internationali s-au incheiat fara un acord

Negocierile dintre Grecia si creditorii sai internationali, incepute sambata, s-au incheiat duminica fara un acord, din cauza divergentelor care inca exista intre cele doua parti, a anuntat un.

Alexis Tsipras: Atena este dispusa sa astepte rabdatoare pana cand creditorii internationali revin la realitate

Premierul grec Alexis Tsipras a declarat luni ca Grecia este gata sa astepte rabdatoare pana cand creditorii internationali ai tarii revin la realitate in privinta solicitarilor lor fata de tara cu care negociaza o lista de reforme in schimbul unui ajutor financiar vital, informeaza AFP.

Statele UE au ajuns la un acord asupra unui nou regulament pentru consolidarea protectiei datelor pe internet

Ministrii de Justitie din statele membre ale Uniunii Europene au ajuns la un acord asupra unui regulament nou pentru consolidarea protectiei datelor pe internet, transmite agentia EFE, citata de.

Vicecancelarul german: Dorim sa ajutam Grecia si sa o mentinem in zona euro, dar Europa incepe sa-si piarda rabdarea

Vicecancelarul german Sigmar Gabriel avertizeaza ca Europa este pe punctul de a-si pierde rabdarea cu Grecia, in contextul in care Atena incearca sa gaseasca un acord cu creditorii internationali pentru a.

Disputele intre Grecia si UE, faza pe Facebook: Premierul grec Alexis Tsipras a scos-o pe Angela Merkel din lista de prieteni

Relatiile Greciei cu oficialii europeni se deterioreaza pe zi ce trece. Luna aceasta, insa, dezacordurile intre acestia au atins o noua etapta - faza virtuala. Mai exact, premierul Alexis.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2073 seconds )