Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vicecancelarul german: Dorim sa ajutam Grecia si sa o mentinem in zona euro, dar Europa incepe sa-si piarda rabdarea

B1 B1,
Vicecancelarul german: Dorim sa ajutam Grecia si sa o mentinem in zona euro, dar Europa incepe sa-si piarda rabdarea

Vicecancelarul german Sigmar Gabriel avertizeaza ca Europa este pe punctul de a-si pierde rabdarea cu Grecia, in contextul in care Atena incearca sa gaseasca un acord cu creditorii internationali pentru a. continuă pe B1

Guvernul elen, increzator ca Grecia va ramane in zona euro

Grecia nu crede ca partenerii sai europeni o vor lasa sa iasa din zona euro, a declarat sambata ministrul elen de finante Yanis Varoufakis, in contextul in care guvernul grec si creditorii sai poarta negocieri intense in incercarea de a ajunge la o intelegere privind finantarea Atenei.

Ministrul elen de Finante, despre iesirea Greciei din zona euro: Nu cred ca vreun birocrat sau politician european sensibil va merge pana la capat

Ministrul elen de Finante Yanis Varoufakis a declarat sambata ca Grecia nu crede ca partenerii sai europeni o vor lasa sa iasa din zona euro, informeaza BBC. Declaratiile ministrului vin in contextul im.

Ministrul grec de Finante: Nu cred ca UE ne va lasa sa iesim din zona euro

Grecia nu crede ca partenerii sai europeni o vor lasa sa iasa din zona euro, a declarat sambata ministrul elen de finante Yanis Varoufakis, in contextul in care guvernul grec si creditorii sai poarta.

Peste 51% dintre germani doresc iesirea Greciei din zona euro

Un sondaj realizat vineri in Germania arata ca peste 51% dintre germani doresc iesirea Greciei din zona euro, iar 70% dintre respondenti s-au opus oricarei concesii suplimentarea fata de Atena din partea Uniunii Europene, informeaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )