Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursa din SUA a inchis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din SUA a inchis in crestere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in cresstere, investitorii fiind incurajati de posibilitatea unui acord pe buget de la Washington. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din SUA a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite ale Americii SUA) a deschis in crestere sedinta de tranzactionare de astazi.

Bursa din SUA inchide in scadere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, piata fiind afectata in continuare de impasul bugetar din SUA.

Bursa din SUA, influentata de numirea lui Janet Yellen la sefia Fed

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri indecis, investitorii fiind incurajati de sosirea in fruntea Rezervei federale Fed) a lui Janet Yellen.

SUA suspenda o parte din ajutorul destinat Egiptului

Statele Unite au anuntat, ieri, ca suspenda o parte din ajutorul acordat Egiptului, inclusiv livrarea elicopterelor Apache, a rachetelor si tancurilor de asalt, din cauza actiunilor de reprimare a sustinatorilor fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi, transmite AFP.

Litigiile ingroapa profitul celei mai mari banca din SUA

Banca americana JP Morgan, cea mai mare din Statele Unite, a raportat pentru perioada iulie-septembrie pierderi de aproape 400 milioane dolari, primul rezultat negativ trimestrial din ultimii opt ani, dupa ce a contabilizat cheltuieli de 9,2 miliarde.

Profitul de anul trecut devine cosmar. Cea mai mare banca din SUA a pierdut sute de milioane de dolari, in T3

Banca americana JPMorgan, cea mai mare din Statele Unite, a avut pierderi de 380 de milioane de dolari, intre iulie si septembrie 2013. Este primul rezultat negativ trimestrial din ultimii opt ani, dupa ce a contabilizat cheltuieli de 9,2 miliarde.

Lansarea noilor produse Google, Apple si Samsung, intarziata de blocajul bugetar din SUA

Blocajul bugetar din Statele Unite ar putea intarzia lansarea de smartphone-uri, tablete si alte gadgeturi de catre Google, Apple, Samsung, LG si HTC, intrucat companiile nu mai pot obtine certificatele necesare.

Impasul bugetar din SUA anuleaza exercitiile militare comune cu Japonia

Statele Unite ale Americii au anulat exercitiile militare comune cu fortele armatei japoneze din cauza dificultatilor financiare cu care se confrunta administratia de la washington, a declarat marti, ministrul.

John Kerry: Statele Unite nu renunta la relatia cu Egiptul

Secretarul de Stat american John Kerry a declarat, joi, ca Statele Unite nu incheie relatia cu Egiptul, cu toate ca a suspendat partial ajutorul militar destinat tarii, relateaza AFP. in niciun caz nu este.

O imagine jenanta pentru Statele Unite

Impasul bugetar din Statele Unite, l-a fortat pe presedintele Barack Obama sa anuleze o vizita in tarile din Asia de Est si de a nu participa la APEC Cooperarea Economica Asia-Pacific), unde in locul sau a fost trimis secretarul de stat John Kerry.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )