Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bursa din SUA a inchis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din SUA a inchis in scadere

Bursa din Statele Unite SUA) a inchis in scadere sedinta de tranzactionare de ieri. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din SUA deschide indecis

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi indecis, investitorii asteptand declaratii din partea unor oficiali ai Rezervei Federale americane privind politica monetara a institutiei.

Sute de mii de functionari din SUA urmeaza sa intre in somaj tehnic

Autoritatile federale din SUA se pregatesc sa trimita mai multe sute de mii de functionari in concediu fara plata peste aproximativ o saptamana, in cazul in care Congresul nu va reusi sa depaseasca impasul cu privire la bugetul pentru anul viitor.

Un mic oras din SUA, deturnat de neo-nazisti pentru a fi transformat intr-o comunitate formata exclusiv din albi

Orasul Leith statul federal Dakota de Nord, SUA) cu numai 24 de locuitori a cerut de urgenta intariri din partea autoritatilor federale, dupa ce o grupare care sustine suprematia albilor a anuntat ca vrea sa-l transforme intr-o enclava neo-nazista, populata numai de albi.

Statele Unite vor semna Tratatul privind comertul cu armament conventional.

Secretarul de Stat american, John Kerry, va semna Tratatul privind comertul cu arme conventionale, cu ocazia reuniunii Adunarii Generale a Natiunilor Unite, transmite Mediafax. Informatia a fost dezvaluita agentiei Reuters de surse diplomatice. Pe 2 aprilie, Adunarea Generala a ONU a adoptat Tratatul privind comertul cu arme conventionale cu 154 de voturi pentru, trei voturi impotriva si 23 de abtineri. Tarile care au votat impotriva Tratatului au fost Iranul, Coreea de Nord si Siria.

Obama cere ONU o rezolutie puternica in cazul Siriei, avertizand cu o interventie militara

Presedintele american, Barack Obama, a facut apel, in discursul rostit la Adunarea Generala ONU, in favoarea unei rezolutii puternice, cu consecinte pentru regimul din Siria, avertizand ca Statele Unite sunt pregatite sa intervina militar, informeaza AFP.

Podul din Agigea, inchis din 1 octombrie. Aflati cand ar putea fi redeschis

Prefectul de Constanta a anuntat ca podul de la Agigea va fi inchis din 1 octombrie pentru reparatii. Lucrarile ar putea fi gata la 30 noiembrie si in prezent se incearca gasirea unei rute ocolitoare cat mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )