Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bursa locurilor de munca pentru absolventi se organizeaza la Casa de Cultura a Studentilor Cluj

Adevărul Adevărul,
Bursa locurilor de munca pentru absolventi se organizeaza la Casa de Cultura a Studentilor Cluj

Tinerii care isi cauta un loc de munca pot merge vineri, 25 septembrie, la bursa locurilor de munca pentru absolventi organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj. Bursa va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor intre 9. 00 si 13. continuă pe Adevărul

La Bursa locurilor de munca pentru absolventi sunt peste 24.000 de posturi vacante

Oferta angajatorilor la editia de toamna a 'Bursei locurilor de munca pentru absolventi' din 25 septembrie se ridica la peste 24. 000 de posturi vacante, aproape 92% dintre acestea fiind dedicate absolventilor fara studii superioare, potrivit datelor preliminare furnizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), informeaza Agerpres.

ANOFM: Peste 24.000 de posturi, disponibile la Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Peste 2. 100 de agenti economici ofera aproximativ 24. 000 de posturi la Bursa locurilor de munca pentru absolventi, care va avea loc vineri, cele mai multe oferte fiind in Bucuresti si in judetele Iasi, Brasov, Cluj si Bihor.

Cate posturi sunt vacante vineri la Bursa locurilor de munca pentru absolventi. Cele mai multe, destinate persoanelor fara studii superioare

Angajatorii pun la dispozitia absolventilor nu mai putin de 24. 000 posturi vacante. Dintre acestea, 90% sunt destinate persoanelor fara studii superioare, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), care va organiza Bursa locurilor de munca pe 25 septembrie, in Bucuresti si in toate celelate judete.

Se deschide Bursa locurilor de munca pentru tineri. Cu ce oferta vin angajatorii si cate slujbe sunt vacante

Absolventii promotiei 2015 sunt asteptati pe 25 septembrie la Bursa locurilor de munca pentru a-si gasi o slujba. Angajatorii pun la bataie 229 de posturi.

Bursa Locurilor de Munca de la Slatina bate la usa. in premiera, aceasta va fi organizata la Stadionul Municipal

Ultima actiune dedicata persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca va avea loc vineri 25 septembrie. La Slatina, manifestarea se va desfasura, in premiera, in incinta Stadionului Municipal. Bursa Locurilor de Munca este organizata pentru prima data de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca in colaborare cu Centrul de Informare Europeana Europe Direct Slatina.

Cel mai mare targ de cariera isi deschide portile. Mii de locuri de munca pentru absolventi, disponibile la nivel national

Mii de locuri de munca vor fi puse la bataie la targul Angajatori de Top, care isi deschide portile in aceasta toamna. Evenimentul de cariera se va desfasura in perioada 16 - 17 octombrie la Timisoara si in perioada 23-24 octombrie la Bucuresti, in timp ce in perioada 2-9 octombrie va avea loc editia virtuala a targului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2837 seconds )